Hoppa till sidans innehåll

Landslag


Plan för landslagen 2020

En preliminär plan för landslagsverksamheten hittar du här.
Planen är preliminär då budgeten för landslagsverksamheten ännu inte är godkänd. Planen kommer också att kompletteras med rankingtävlingar för juniorer och U23 när svenska tävlingsprogrammet är klart.

Kompletterande information om inriktning för landslagen 2020 hittar du här.

Kallelse till landslagsaktivitet

För varje landslagsaktivitet sänds separat kallelse ut till berörda aktiva. Kallelser publiceras också på kanotförbundets webbplats.

Här hittar du kallelser till landslagsuppdrag: http://www.kanot.com/Landslag/landslagkallastill/ 

Ranking landslag 2020

Ranking som ligger som underlag för uttagning till landslagsaktivitet fastställs efter genomförda rankingtävlingar våren 2020.

Avtal för aktiva i landslaget

Aktiv som har för avsikt att delta i landslagsaktiviteter under året ska teckna avtal med kanotförbundet senast sista februari 2020. Detta gäller alla aktiva. Länk till avtalet kommer att publiceras här när det är fastställt. 

Övergripande policy för landslagsverksamheten

Övergripande policy för landslagsverksamheten hittar du här - landslagsmanifest kanotslalom.

Vi stöttar landslagsverksamhet i kanotslalom och ställer oss bakom att verksamheten drivs enligt den övergripande policyn "landslagsmanifest kanotslalom". Läs mer om oss här

Uppförandekod för landslagsverksamhet

En "Uppförandekod" har antagits gällande landslagsverksamhet inom Svenska Kanotförbundet. Dokumentet innebär ett förtydligande av vår värdegrund för landslagsverksamheten och gäller för alla landslag inom förbundet. Du hittar uppförandekoden här: Uppförandekod för landslagsverksamheten

Kravanalys för kanotslalom

Syftet med kravanalysen är att ge en bild av vad som krävs för att kunna prestera på högsta internationella nivå i kanotslalom med ambition att ta medalj på VM och Olympiska spel. Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) använder dokument som underlag för att kunna arbeta med och stödja kanotslalom som olympisk sport. Kravanalysen hittar du här.

Utvecklingstrappa kanotslalom

Utvecklingstrappa ger en övergripande struktur för komponenter i olika utvecklingsstadier som är viktiga för den som vill utvecklas till elitkanotist. Trappan tar sikte på en utveckling där den aktive ska kunna nå framgång på internationella tävlingar och ta medaljer på mästerskapstävlingar som VM och OS samt fortsätta med paddling hela livet. Utvecklingstrappan ska vara ett stöd för klubbar, tränare och aktiva. Utvecklingstrappan är också en del i SOK:s verktygslåda för att de ska kunna arbeta med och stödja kanotslalom som olympisk sport. 
Utvecklingstrappan hittar du här.

Uppdaterad: 03 JAN 2020 19:57 Skribent: Sixten Björklund
Epost: This is a mailto link

errea logoAnnons kanotled Nissan

 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info