Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Två små, men starka trupper har tagits ut till Amsterdam Waterland Marathon - World Classic Series och Världscupen i Portugal!
 
Säsongen för maratonlandslaget närmar sig och efter ett förlorat landslagsstöd från RF är verksamhetsplanen något ändrad.
 
Det är nu klart att Michaela Jonsson Lindblad klivet in som Förbundskapten för Juniorlandslaget Sprint säsongen 2018.
 
De olika nivåerna för egenavgifter i samband med landslagsuppdrag för seniorer i Sprint och Maraton är nu spikade för 2018.
 
Nu är 2018 års tävlingskalender spikad vad gäller datum. I mitten av februari är även helheten klar med innehåll för respektive tävling.
 
Den 20-21 januari arrangeras 2018 års Tävlingsarrangörsträff i samband med SKF:s Tränarkonvent på Bosön. Obligatoriskt för alla arrangörer och såklart givande även för alla, arrangör eller ej.
 
Det blev ett lyckat besättningsläger i Katrineholm där Mackan Andersson ansvarade för juniorer. Nu är det dags igen - innan 2017 stänger bjuds juniorerna (00-01) in till en träningshelg på KG den 2-3/12!
 
Slätvatten Elit och Landslagsledningen jobbar för fullt för att komma i mål med en anställning av tjänsten som Förbundstränare i Sprint, som annonserades ut tidigare i höstas.
 
Slätvatten Bredd gör ett jättejobb med tävlingsprogrammet varje år. Inför 2018 års upplaga vill de ha in just din feedback som guidning inför bygget av ännu en spännande tävlingssäsong
 
Mackan Andersson kommer under höst- och vinterperioden 2017/2018 vara ansvarig tränare för juniorernas satsning mot landslagssäsongen 2018. Första anhalt blir besättningslägret i Katrineholm under v.44.
 
På höstlovet arrangeras ett besättningsläger för 13-18 år i Katrineholm, parallellt genomförs även en tränarutbildning. Preliminäranmälan senast söndag 24/9!
 
Snart är det dags att bygga tävlingsprogrammet för säsongen 2018. Därmed dags att söka sanktion för tävlingar 2018 och SM/NM 2019 - senast 30/9 ska er ansökan vara inskickad.
 
Seniorerna kommer att ha testlopp på K2 500 m i samband med Höstregattan, nu är besättningarna klara och presenteras nu.
 
Det kommer att köras såväl testlopp som tidigare annonserade besättningslopp på Höstregattan kommande helg i Jönköping.
 
Anmälningstiden till Reg. SUC/JUC förlängs till söndag den 20 augusti.
 
12

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: info@kanot.com

Se all info