Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Med start på Arrangörsträffen på Bosön i januari har det pågått ett utvecklingsarbete kring systemen ERT och Maritime
 
Nya Förbundskaptenen för Juniorlandslaget Sprint, Sofia Paldanius, bjuder nu in till en säsongsupptakt den 11-12 mars i Nyköping.
 
Inledningen av aktiva och nivåer på egenavgifter är fastställd för säsongen 2017.
 
Tre olika trupper har tagits ut till skidläger och vårläger i samarbete med sprintlandslaget, samt World Series loppet Amsterdam Waterland Marathon i april.
 
I början av oktober genomförde Slätvattenkommittén Elit en lyckad konferenshelg. Här följer en kort summering av helgen.
 
Förbundskapten för U18, Björn Ljungberg, vill testa några besättningar under Höstregattan.
 
Det vankas SUC-final i Lidköping till helgen. En tävling som bland annat kommer att bjuda på ett nytt grepp på tävlingsformat!
 

Juniorer - info om NM

(2016-07-16 14:58)
Björn Ljungberg, kapten för juniorlandslaget skickar med lite info inför NM - en tävling där SM utgör den sista uttagningstävlingen.
 
Information inför SM, DKM+ och VM Det stundar snart för säsongens sista tävlingar och därför kommer också lite extra information.
 

Info inför NM i Finland

(2016-07-06 10:47)
Den 13-14 augusti körs årets Nordiska Mästerskap. Den stora svenska truppen med U21:or, Juniorer och ungdomar reser iväg den 11:e och hemåt igen den 15:e.
 
Efter Nordiska Mästerskapen som avgjordes i den gågna helgen har nu ett lag tagits ut till både världscupen i Vila Verde, Portugal och International K4 Cup i Valladolid & Sanabria, Spanien!
 
Besättningsregattan i Katrineholm kommer även att bjuda på en Teknikklinik med besättningsfokus samt en Arrangörsutbildning!
 
Nu har truppen till EM i Pontevedra, Spanien, kompletterats och ett större gäng har bjudits in till EM-lägret för att sparras och coachas med laget.
 
I helgen är det dags för säsongens andra svenska sprinttävling - Nationaldagsregattan i Nyköping. Arrangörerna hälsar välkomna och skickar med en påminnelse om att ta med K2:or och K4:or!
 
Den 7-9 juni samlar kaptenerna Jonas Berggren och Björn Ljungberg aktuella landslagskanotister i U18, U21 och U23 i Nyköping för ett gemensamt träningsläger.
 
12

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info