Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Anmälningstiden till Reg. SUC/JUC förlängs till söndag den 20 augusti.
 
Den 5-6 augusti avgörs Nordiska Mästerskapen i Sprint i Silkeborg, Danmark. Sverige åker dit med en U21-, U18- och U16-trupp. Här hittar ni lite mer info om NM, läger etc.
 
Tävlingsadministrationssytemet ERT har sedan arrangörsträffen i januari utvecklats och förbättrats. Slätvatten Bredd erbjuder nu utbildning och visning av systemet vid ett antal olika tillfällen framöver.
 

Tidsprogram för Hofors

(2017-06-13 09:16)
Nu är tidsprogrammet för helgens tävlingar i Hofors spikat. Massor av lopp på Tolven att se framemot!
 
Förbundskaptenerna Peken (senior) och Sofia Paldanius (junior) presenterar nu besättningarna till testloppen i Hofors.
 
Inför Tolvenregattan i Hofors den 17-18 juni informerar Förbundskapten Peken att info och strategi kring testlopp för seniorer kommer på onsdag.
 
Med start på Arrangörsträffen på Bosön i januari har det pågått ett utvecklingsarbete kring systemen ERT och Maritime
 
Nya Förbundskaptenen för Juniorlandslaget Sprint, Sofia Paldanius, bjuder nu in till en säsongsupptakt den 11-12 mars i Nyköping.
 
Inledningen av aktiva och nivåer på egenavgifter är fastställd för säsongen 2017.
 
Tre olika trupper har tagits ut till skidläger och vårläger i samarbete med sprintlandslaget, samt World Series loppet Amsterdam Waterland Marathon i april.
 
I början av oktober genomförde Slätvattenkommittén Elit en lyckad konferenshelg. Här följer en kort summering av helgen.
 
Förbundskapten för U18, Björn Ljungberg, vill testa några besättningar under Höstregattan.
 
Det vankas SUC-final i Lidköping till helgen. En tävling som bland annat kommer att bjuda på ett nytt grepp på tävlingsformat!
 

Juniorer - info om NM

(2016-07-16 14:58)
Björn Ljungberg, kapten för juniorlandslaget skickar med lite info inför NM - en tävling där SM utgör den sista uttagningstävlingen.
 
Information inför SM, DKM+ och VM Det stundar snart för säsongens sista tävlingar och därför kommer också lite extra information.
 
12

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info