Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Utvärdering Göta Kanal

(2019-05-25 13:00)
Klassiska Göta Kanal har bjudit på fina paddelminnen ännu en gång! Dags för er att tycka till om tävlingen för att bidra till att utveckla och vässa verksamheten ytterligare.
 
Den 1 juni anordnar Slätvattenkommittén Bredd utbildning i våra tävlingsadministrationssystem ERT och MariTime. Det finns gott om plats - haka på om ni har möjlighet!
 
Årets första Maratonrace i och med lördagens Norrviken Runt! Tyck till om tävlingen och hjälp till att utveckla vår tävlingsverksamhet.
 
Jönköping Kanotregatta inleder 2019 års tävlingssäsong. Som ett led i att ständigt förbättra och vässa vår tävlingsverksamhet finns en utvärdering att fylla i för er som varit på plats.
 
Juniorkaptenerna kommer att testa ett antal besättningar i samband med tävlingarna på Rocksjön den 11-12 maj.
 
Under fyra dagar i månadsskiftet maj/juni bjuder Svenska Kanotförbundet in till "Mötesplats Katrineholm". Fyra dagar med besättningsträning och mycket annat för dig mellan 14-18 år, välkomna!
 
Maratonlandslaget 2019 har en fullspäckad säsong och för juniorer och U23 finns tre stora höjdpunkter i Världscupen i Norge, EM i Frankrike och Nations Challenge i Trollhättan
 
Slätvattenkommittén Bredd ser över sin organisation och söker nu 1-2 engagerade personer för att komplettera befintliga medlemmar.
 
Den 23-24 mars samlar Förbundskaptenerna Michaela Jonsson Lindblad och Elina Lineruth Juniorlandslaget i Sprint för en upptaktshelg!
 
Nivåerna för egenavgifter för landslagsverksamhet samt indelning av aktiva i olika egenavgiftsnivåer är fastställda inför säsongen 2019.
 
Slätvattenkommittén Bredd är i stora delar klar med kommande säsongs tävlingskalender. De söker dock efter en arrangör av Regional SUC/JUC i Mellansverige, ta chansen!
 

Säsongsutvärdering!

(2018-10-17 22:21)
Från Luleå i norr till Malmö i söder - tävlingssäsongen 2018 har bjudit på många fina tävlingar och härliga race. Slätvatten Bredd önskar nu få in en sista utvärdering om summerar hela säsongen - fyll i och bidra till att utveckla verksamheten!
 
Tyck till om årets sista SUC/JUC-tävling, finalen i Lidköping!
 

Utvärdering Höstregattan

(2018-09-02 11:24)
Ännu återstår några tävlingar men i helgen kördes sista regattan i och med Höstregattan, tyck till om tävlingen!
 

Mullsjö Höstläger!

(2018-08-30 17:05)
Nyhem i Mullsjö utanför Jönköping, är en ort som bjuder på fantastiska paddelmöjligheter. Detta tas nu tillvara på när HKK/JKK, med stöd av SKF, bjuder in till Mullsjö Höstläger under v.44.
 
12345678910


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: info@kanot.com

Se all info