Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Den 20-21 januari arrangeras 2018 års Tävlingsarrangörsträff i samband med SKF:s Tränarkonvent på Bosön. Obligatoriskt för alla arrangörer och såklart givande även för alla, arrangör eller ej.
 
Det blev ett lyckat besättningsläger i Katrineholm där Mackan Andersson ansvarade för juniorer. Nu är det dags igen - innan 2017 stänger bjuds juniorerna (00-01) in till en träningshelg på KG den 2-3/12!
 
Slätvatten Elit och Landslagsledningen jobbar för fullt för att komma i mål med en anställning av tjänsten som Förbundstränare i Sprint, som annonserades ut tidigare i höstas.
 
Slätvatten Bredd gör ett jättejobb med tävlingsprogrammet varje år. Inför 2018 års upplaga vill de ha in just din feedback som guidning inför bygget av ännu en spännande tävlingssäsong
 
Mackan Andersson kommer under höst- och vinterperioden 2017/2018 vara ansvarig tränare för juniorernas satsning mot landslagssäsongen 2018. Första anhalt blir besättningslägret i Katrineholm under v.44.
 
På höstlovet arrangeras ett besättningsläger för 13-18 år i Katrineholm, parallellt genomförs även en tränarutbildning. Preliminäranmälan senast söndag 24/9!
 
Snart är det dags att bygga tävlingsprogrammet för säsongen 2018. Därmed dags att söka sanktion för tävlingar 2018 och SM/NM 2019 - senast 30/9 ska er ansökan vara inskickad.
 
Seniorerna kommer att ha testlopp på K2 500 m i samband med Höstregattan, nu är besättningarna klara och presenteras nu.
 
Det kommer att köras såväl testlopp som tidigare annonserade besättningslopp på Höstregattan kommande helg i Jönköping.
 
Anmälningstiden till Reg. SUC/JUC förlängs till söndag den 20 augusti.
 
Den 5-6 augusti avgörs Nordiska Mästerskapen i Sprint i Silkeborg, Danmark. Sverige åker dit med en U21-, U18- och U16-trupp. Här hittar ni lite mer info om NM, läger etc.
 
Tävlingsadministrationssytemet ERT har sedan arrangörsträffen i januari utvecklats och förbättrats. Slätvatten Bredd erbjuder nu utbildning och visning av systemet vid ett antal olika tillfällen framöver.
 

Tidsprogram för Hofors

(2017-06-13 09:16)
Nu är tidsprogrammet för helgens tävlingar i Hofors spikat. Massor av lopp på Tolven att se framemot!
 
Förbundskaptenerna Peken (senior) och Sofia Paldanius (junior) presenterar nu besättningarna till testloppen i Hofors.
 
Inför Tolvenregattan i Hofors den 17-18 juni informerar Förbundskapten Peken att info och strategi kring testlopp för seniorer kommer på onsdag.
 
12

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info