Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Utvärdering SM i Luleå

(2018-07-20 15:28)
Efter sex intensiva dagar i Luleå finns nu utvärderingslänken tillgänglig för att ge feedback på tävlingsdagarna.
 
Trupper är uttagna att representera Sverige genom maratonlandslaget till både VM och Nations Challenge. Nations Challenge som är premiären av en landskamp mellan Sverige och Norge i Short Track som går i Trollhättan!
 
Landslaget till årets U21-NM kommer att tas ut i samband med SM i Luleå. Därefter väntar besättningsläger i Jönköping. U21-kaptenerna för året, Marcus Andersson och Alexandra Nielsen, informerar!
 
Vid det här laget kan ni det här - tyck till om genomförda tävlingar och bidra till att utveckla både form och innehåll och ge värdefull feedback till våra arrangörer!
 
En av årets Besättningshöjdpunkter väntar den 19 augusti då Besättningsregattan avgörs i Katrineholm. Inför tävlingen ska en ansvarig "Regionskapten" ska utses för varje region.
 
Det slutgiltiga laget till EM i maraton i Kroatiska Metkovic är nu uttaget efter helgens tävlingar i Nyköping.
 
Ni börjar kunna upplägget med en utvärderingslänk efter genomförda tävlingar nu, här hittar ni den för Nyköpingsregattan.
 
EM-truppen kommer att kompletteras efter det uttagningsgrundande 5000 metersloppet under helgens Nyköpingsregatta. Här följer ytterligare direktiv för juniorer.
 

Utvärdering Göta Kanal

(2018-06-03 10:41)
I vanlig ordning denna säsong finns nu en utvärderingslänk tillgänglig för att tycka till om Göta Kanal
 
Nyköpings KK förlänger anmälningstiden till tävlingen den 9-10 juni. Anledningen är att anmälningssidan Teamsite inte har funkat p.g.a. en avgrävd kabel.
 
En förhandsuttagen trupp till EM i Kroatien i juli är klar, innan den kompletteras efter Nyköpingsregattan. Maratonkaptenen gör också ett förtydligande kring Göta Kanalloppet.
 
Tolvenregattan lider mot sitt slut, hjälp till med utvecklingen av våra tävlingar genom att fylla i utvärderingsenkäten.
 

5000 meter i Hofors!

(2018-05-19 16:11)
Efter önskemål, har 5000 meter lagts in i programmet till Tolvenregattan i Hofors och är uttagningsgrundande till maratonlandslaget! Det kommer bli två lopp, ett dam- och ett herrlopp där juniorer och seniorer startar tillsammans!
 
Viktigt förtydligande kring anmälan till besättningslopp på regattorna i Hofors och Nyköping.
 
Som ett led i att ständigt utveckla och förbättra våra tävlingar önskar Slätvatten Bredd att ni fyller i en enkät efter premiärhelgen på Rocksjön.
 
12


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: info@kanot.com

Se all info