Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Det är hög tid att nominera just din vinnare till "Årets Ungdomsledare" samt "Årets SUC/JUC-arrangör"! Visa din uppskattning - det är enkelt.
 
En stor nationell regatta kördes återigen på Hjälmsjön i Örkelljunga! I vanlig ordning - tyck till om tävlingarna.
 
SUC/JUC-tävlingarna splittrades i lördags upp i två regionala tävlingar. Utvärdera tävlingen och bidra till att utveckla tävlingsverksamheten.
 
SUC/JUC-tävlingarna gjorde stopp i Lidköping - tyck till om tävlingarna!
 

Utvärdering Sprint-SM

(2019-07-21 12:00)
Sex härligt intensiva dagar är till ända i Nyköping och Sprint-SM 2019 avslutat, berätta vad ni tycker och hjälp till att utveckla tävlingsverksamheten.
 
På onsdag den 17/7 kl.15.00-16.30, mitt under SM i Nyköping, bjuder Breddkommittén in till en värdefull föreläsning på temat att lyfta sig själv och andra. Kom!
 
SKF säljer ut totalt fem besättningskajaker som tjänat landslagen. Nu sökes nya ägare till dessa välvårdade kajaker, 4 st K2:or samt 1 st K4:a.
 

Utvärdering Maraton-SM

(2019-07-02 12:00)
Maraton-SM 2019 är avslutat. För första gången arrangerades en slätvattentävling i samband med RF:s "SM-veckan". Utvärderingsdags - berätta vad du tyckte!
 
Tolvenregattan är genomförd, hoppas många är nöjda med sina prestationer både på och utanför tävlingsbanorna! Här kommer länken för att klicka i utvärderingen och bidra till en ständig utveckling av tävlingsverksamheten.
 

Utvärdering Göta Kanal

(2019-05-25 13:00)
Klassiska Göta Kanal har bjudit på fina paddelminnen ännu en gång! Dags för er att tycka till om tävlingen för att bidra till att utveckla och vässa verksamheten ytterligare.
 
Den 1 juni anordnar Slätvattenkommittén Bredd utbildning i våra tävlingsadministrationssystem ERT och MariTime. Det finns gott om plats - haka på om ni har möjlighet!
 
Årets första Maratonrace i och med lördagens Norrviken Runt! Tyck till om tävlingen och hjälp till att utveckla vår tävlingsverksamhet.
 
Jönköping Kanotregatta inleder 2019 års tävlingssäsong. Som ett led i att ständigt förbättra och vässa vår tävlingsverksamhet finns en utvärdering att fylla i för er som varit på plats.
 
Juniorkaptenerna kommer att testa ett antal besättningar i samband med tävlingarna på Rocksjön den 11-12 maj.
 
Under fyra dagar i månadsskiftet maj/juni bjuder Svenska Kanotförbundet in till "Mötesplats Katrineholm". Fyra dagar med besättningsträning och mycket annat för dig mellan 14-18 år, välkomna!
 
12345678910...>>


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: info@kanot.com

Se all info