Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Slätvattenkommittén Bredd är i stora delar klar med kommande säsongs tävlingskalender. De söker dock efter en arrangör av Regional SUC/JUC i Mellansverige, ta chansen!
 

Säsongsutvärdering!

(2018-10-17 22:21)
Från Luleå i norr till Malmö i söder - tävlingssäsongen 2018 har bjudit på många fina tävlingar och härliga race. Slätvatten Bredd önskar nu få in en sista utvärdering om summerar hela säsongen - fyll i och bidra till att utveckla verksamheten!
 
Tyck till om årets sista SUC/JUC-tävling, finalen i Lidköping!
 

Utvärdering Höstregattan

(2018-09-02 11:24)
Ännu återstår några tävlingar men i helgen kördes sista regattan i och med Höstregattan, tyck till om tävlingen!
 

Mullsjö Höstläger!

(2018-08-30 17:05)
Nyhem i Mullsjö utanför Jönköping, är en ort som bjuder på fantastiska paddelmöjligheter. Detta tas nu tillvara på när HKK/JKK, med stöd av SKF, bjuder in till Mullsjö Höstläger under v.44.
 

Utvärdering Maraton-SM

(2018-08-26 10:15)
Det har varit en härlig långloppshelg i väst, inte minst med Maraton-SM! Här hittar ni utvärderingen, fyll i och bidra till att finslipa och utveckla tävlingsverksamheten ytterligare.
 
Helgen i Katrineholm har osat besättningsfokus! Tyck till om Besättningsregattan i utvärderingen och hjälp till att utveckla konceptet.
 
Den 19:e augusti väntar Besättningsregattan i Katrineholm, en fullmatad helg med bara besättning - utbildningsdag med Paldanius/Nordlöw på lördagen och sen tävlingarna på söndag!
 

Utvärdering Reg SUC/JUC

(2018-08-05 20:02)
De regionala SUC/JUC-tävlingarna är genomförda på tre olika platser runtom i Sverige - här kommer utvärderingslänken för att skicka med feedback!
 

Utvärdering SM i Luleå

(2018-07-20 15:28)
Efter sex intensiva dagar i Luleå finns nu utvärderingslänken tillgänglig för att ge feedback på tävlingsdagarna.
 
Trupper är uttagna att representera Sverige genom maratonlandslaget till både VM och Nations Challenge. Nations Challenge som är premiären av en landskamp mellan Sverige och Norge i Short Track som går i Trollhättan!
 
Landslaget till årets U21-NM kommer att tas ut i samband med SM i Luleå. Därefter väntar besättningsläger i Jönköping. U21-kaptenerna för året, Marcus Andersson och Alexandra Nielsen, informerar!
 
Vid det här laget kan ni det här - tyck till om genomförda tävlingar och bidra till att utveckla både form och innehåll och ge värdefull feedback till våra arrangörer!
 
En av årets Besättningshöjdpunkter väntar den 19 augusti då Besättningsregattan avgörs i Katrineholm. Inför tävlingen ska en ansvarig "Regionskapten" ska utses för varje region.
 
Det slutgiltiga laget till EM i maraton i Kroatiska Metkovic är nu uttaget efter helgens tävlingar i Nyköping.
 
12345678910


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: info@kanot.com

Se all info