Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

5000 meter i Hofors!

(2018-05-19 16:11)
Efter önskemål, har 5000 meter lagts in i programmet till Tolvenregattan i Hofors och är uttagningsgrundande till maratonlandslaget! Det kommer bli två lopp, ett dam- och ett herrlopp där juniorer och seniorer startar tillsammans!
 
Viktigt förtydligande kring anmälan till besättningslopp på regattorna i Hofors och Nyköping.
 
Som ett led i att ständigt utveckla och förbättra våra tävlingar önskar Slätvatten Bredd att ni fyller i en enkät efter premiärhelgen på Rocksjön.
 
Under Vårregattan i Jönköping, helgen 5-6 maj, kommer ett par testlopp på K4 500 m att genomföras. Det finns platser kvar i fältet så passa på att anmäla en besättning!
 
Årets Sprint- och Parakanot-VM avgörs i Portugal. Arrangörerna hälsar att information om biljettförsäljning nu finns tillgängligt. Åk ner och heja fram våra svenska kanotister!
 
En knapp månad kvar tills dess att tävlingssäsongen drar igång med CPH Spring Regatta. Till tävlingen har Juniorkaptenen Michaela Jonsson Lindblad tagit ut ett antal besättningar.
 
Två små, men starka trupper har tagits ut till Amsterdam Waterland Marathon - World Classic Series och Världscupen i Portugal!
 
Säsongen för maratonlandslaget närmar sig och efter ett förlorat landslagsstöd från RF är verksamhetsplanen något ändrad.
 
Det är nu klart att Michaela Jonsson Lindblad klivet in som Förbundskapten för Juniorlandslaget Sprint säsongen 2018.
 
De olika nivåerna för egenavgifter i samband med landslagsuppdrag för seniorer i Sprint och Maraton är nu spikade för 2018.
 
Nu är 2018 års tävlingskalender spikad vad gäller datum. I mitten av februari är även helheten klar med innehåll för respektive tävling.
 
Den 20-21 januari arrangeras 2018 års Tävlingsarrangörsträff i samband med SKF:s Tränarkonvent på Bosön. Obligatoriskt för alla arrangörer och såklart givande även för alla, arrangör eller ej.
 
Det blev ett lyckat besättningsläger i Katrineholm där Mackan Andersson ansvarade för juniorer. Nu är det dags igen - innan 2017 stänger bjuds juniorerna (00-01) in till en träningshelg på KG den 2-3/12!
 
Slätvatten Elit och Landslagsledningen jobbar för fullt för att komma i mål med en anställning av tjänsten som Förbundstränare i Sprint, som annonserades ut tidigare i höstas.
 
Slätvatten Bredd gör ett jättejobb med tävlingsprogrammet varje år. Inför 2018 års upplaga vill de ha in just din feedback som guidning inför bygget av ännu en spännande tävlingssäsong
 
12

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: info@kanot.com

Se all info