Hoppa till sidans innehåll

Utmanas och utvecklas med SISU Idrottsutbildarna

2016-12-14 08:58
Året går mot sitt slut och för de föreningar som har ett samarbete med SISU Idrottsutbildarna är det dags att summera årets aktiviteter. SISU utgör ett gott stöd till alla föreningarna, bl.a. med att utmana och utveckla verksamheten.
  • Uppdaterad: 2016-12-14 10:21

SISU Idrottsutbildarna är idrottens egna studieförbund. De jobbar i nära samarbete med Riksidrottsförbundet och finns representerade i alla distrikt tillsammans med respektive Distriktsidrottsförbund. Tillsammans utgör de ett mycket gott stöd till landets alla idrottsföreningar, däribland alla kanotföreningar!

Ett samarbete med SISU Idrottsutbildarna innebär ett gott stöd för föreningen!

För de föreningar som redan har ett etablerat samarbete med sitt SISU-distrikt är det dags att summera årets genomförda utbildnings- och utvecklingsaktiviteter. Det kan handla om allt från olika utbildningsinsatser till träffar kring tränings- eller verksamhetsplanering och utvecklingsdiskussioner av olika slag. Träffar som utvecklar föreningen, dess verksamhet och/eller medlemmarna på ett eller annat sätt helt enkelt.

Samarbetet med SISU innebär att föreningen redovisar dessa träffar vilket ger resurser i form av både kompetens och pengar för ett fortsatt utvecklings- och utbildningsarbete i klubben.

Kontakta ert SISU-distrikt för mer information eller Dag Johansson på SKF vid funderingar eller om ni vill komma igång med ett SISU-samarbete.

Utmana din idrottsförening

Det händer mycket inom Svensk Idrott, och Svensk Kanot, just nu. SISU Idrottsutbildarna utgör, som sagt, en stark resurs i föreningens utvecklingsarbete. Som en lite teaser har SISU gjort en filmsnutt med en uppmuntran om att utmana och utveckla föreningen och dess verksamhet. Kika gärna, och ännu hellre - lyft diskussionen i klubben kring hur ni möter framtiden på bästa sätt.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info