Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen uppmanar till diskussion och nomineringar

2017-12-05 08:55
Årsmötet 2018 kommer att bjuda på några nyval till styrelsen. SKF:s valberedning uppmanar nu till en bred diskussion runtom i Kanotsverige och nomineringar till styrelsen.
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

Var med och arbeta för Svensk kanotidrott!

Svenska Kanotförbundet arbetar för att skapa bra förutsättningar för oss som gillar kanotidrott. Det är styrelsen som leder detta arbete och vi andra som är medlemmar hjälper till att genomföra och tar del av verksamheten. Det är också medlemmarna som väljer vilka som ska vara med i styrelsen. Det här är självklart för de flesta medlemmarna i Sveriges kanotklubbar, men trots det så brukar tankarna om ledamöter till styrelsen komma upp i sista stund inför årsmötet.

Vi som är valda till Valberedning i Svenska Kanotförbundet vill uppmana alla engagerade människor i våra kanotklubbar i Sverige att fundera över hur ni vill att förbundet ska ledas och vilka som är lämpliga att göra det på bästa sätt.

De tankar och idéer som ni har tar ni upp med klubbstyrelsen som sen tar upp det med Distriktsstyrelsen, som i sint tur nominerar kandidater till Valberedningen. Valberedningen sammanställer sen ett förslag till valet på Kanotförbundets årsmöte.

Inför årsmötet 2018 vet vi redan att det kommer att göras nyval, eftersom några styrelseledamöter som varit med och arbetat länge meddelat att de troligen inte har möjlighet att ställa upp nästa period.

Fundera och prata med varandra i klubbar och distrikt så vi kan hitta entusiastiska, engagerade och representativa ledamöter att välja in i styrelsen.

Vi tar gärna emot tips på intresserade personer, då kan vi hjälpa till med att få fram deras namn till Distrikten så de kan ta ställning om nominering. 

Hälsningar

Valberedningen i Svenska Kanotförbundet. 

  • Micke Stensils                     This is a mailto link
  • Heléne Jonsson Lindblad    This is a mailto link
  • Per Åström                         This is a mailto link
Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info