Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2017 lagt till handlingarna

2017-03-26 23:15
Det har vart en händelserik kanothelg! Bl.a. bjöd lördagen på ett välfyllt årsmöte som faktiskt slog rekord i antal röster.
  • Uppdaterad: 2017-08-07 03:41

Röstlängden fastställdes till 43 röster vilket alltså var rekord, åtminstone om vi ska tro den samlade erfarenheten som var samlade på Quality Hotel Arlanda, vilket vi såklart väljer att göra.

All time high-röstlängden till trots, det var nog snarare en hel del diskussioner runt inte minst årets motioner och proportioner resulterade i ett möte av den längre sorten. Men en efter en behandlades dagordningens punkter, skickligt väglett av mötesordförande Stefan Gustafsson. Verksamhets- och förvaltningsberättelse för 2016 lades till handlingarna, planen och budgeten för 2017 spikade samt givetvis de olika valen.

Sittande Förbundsordförande, Nils Johansson, valdes om för ytterligare ett år. Ytterligare två omval gjordes på styrelseledamöterna Maria Haglund och Magnus Lindstedt som mötet gav förnyat förtroende för två år. Ett nyval genomfördes då Caroline Mellberg från Ängelholm blev vald med nära max antal röster. Caroline var på plats under mötet och presenterade sig själv och vad hon vill och kan bidra med i det kommande styrelsearbetet. Dessa fyra nämnda kommer att bilda styrelse tillsammans med Lovisa Sandström, Karin Falk och Jörgen Westerlind som valdes 2016 på två år.

Årsmötet avslutades med att uppmärksamma de årliga priserna Årets Ledare, Årets Kanotist och Årets Talang.

Årets Ledare

Eva Lindmark, Luleå Kanotpoloförening Isbrytarna (Kanotpolo)

Årets Kanotist

Helene Ripa, Brunnsvikens Kanotklubb (Parakanot)

Linnea Stensils, Vaxholms Kanotsällskap (Sprint & Surfski)

Årets Talang

Amanda Fagerlund, Falu Kanotklubb (Kanotslalom)

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info