Hoppa till sidans innehåll

Besättningsfyllda dagar i Katrineholm!

2017-11-09 14:03
I samband med höstlovet förra veckan samlades dryga 60 ungdomar och juniorer i Katrineholm under några dagar. Besättningspaddling i massor stod på schemat under intensiva och uppskattade dagar.
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

Det är inte mycket som passar bättre än träningsläger när det vankas lov! Det ställde dryga 60 ungdomar och juniorer upp på fullt ut och drog till Katrineholm för fyra dagars läger.


Besättningar och tränare redo att dra igång ett nytt pass på Besättningslägret i Katrineholm.

Under ledning av Conny Edholm och Jennie Halvardsson som ansvarade för ungdomarna samt Mackan Andersson som hade hand om juniorerna genomfördes dubbla besättningspass varje dag. Bra driv med stort engagemang ute på vattnet och en rolig samvaro mellan passen gjorde dagarna till ett toppenläger. Ett gäng medföljande klubbtränare och ledare backade upp med båtkörning och andra praktiska uppgifter. 


K4- och K2-paddling i massor. Dessutom siktades även den ovanliga K3:an på Djulösjön som byggdes om efter en transportkrasch.

Förutom de givna besättningspassen hanns även något löppass med och SKF:s utvecklare Jonas Forsmark gästade lägret för att köra ett pass med samarbetsövningar.

Ett inspirerade avstamp inför stundande vinterträning och fortsatt kapacitetsbyggande.

Lite blandade bilder från lägret kan ni hitta här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info