Hoppa till sidans innehåll

Beslut från Disciplinkommittén

12 DEC 2018 15:09
SKF:s Disciplinkommitté har nu fattat ett beslut i det ärende, som tidigare rapporterats om, där Falu KK:s styrelse anmält Kanotslalomlandslagets Förbundskapten.
  • Skapad: 12 DEC 2018 15:09

SKF:s Disciplinkommitté mottog under senhösten en anmälan till Disciplinkommittén från Falu KK:s styrelse. Anmälan var riktad mot Kanotslalomlandslagets Förbundskapten.

Disciplinkommittén har nu behandlat ärendet och beslutat att "Anmälan avseende brott mot 14 kap. 2 § i RF:s stadgar avslås. Disciplinkommittén finner det inte styrkt att en bestraffningsbar förseelse har begåtts"

Disciplinkommittén har varit i kontakt med anmälaren, den anmälde samt tagit del av de vittnesutsagor och den ljudinspelning som inkommit, och därigenom grundat sitt beslut.

SKF:s styrelse har informerats om beslutet och ärendet var uppe på styrelsemötet den 11 december. Beslutet förändrar inte styrelsens inriktning, utan det finns fortsatt fullt förtroende för Sixten Björklund som Förbundskapten. Kanotförbundets målsättning är att fortsatt jobba för en god miljö inom landslaget, för både aktiva och ledare, för att kunna både må och prestera bra.   

errea logoAnnons kanotled Nissan
 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info