Hoppa till sidans innehåll

Dags för SKF:s Årsmöte!

2017-03-24 16:07
Imorgon hålls Svenska Kanotförbundets Årsmöte utanför Stockholm. Ett händelserikt 2016 ska summeras för att sedan ta sats mot 2017 med olika val, klubbning av budget och verksamhetsplaner.
  • Uppdaterad: 2017-08-07 03:41

Represenanter från SKF:s 15 olika distrikt kommer att ta plats på Quality Arlanda Hotel för att genomföra årsmöte efter en traditionell dagordning. Mötet inleds kl.13.00 men de flesta anländer redan under förmiddagen för att vara med och diskutera olika aktuella områden på ett "förmöte".

Efter lunch följer sedan själva årsmötet. Bland annat ska 2016 summeras genom att i sammanfattad form både gå igenom de olika  aktiviteterna som har ägt rum under det gångna året och hur pengarna har använts. Sedan ska det såklart blickas fram mot det år vi redan inlett och fastställa både verksamhetsplaner och budget för att genomföra all härlig kanotverksamhet. En annan höjdpunkt är såklart personvalen. I vanlig ordning ska en ordförande väljas på en tid för ett år, valberedningens förslag är att sittande Nils Johansson fortsatt ska verka på den posten. I övrigt ska ett antal ledamöter väljas där det både finns förslag på omval av personer som gärna vill fortsätta sitt styrelsearbete samt nyval av personer som är helt färska i styrelsesammanhang. 

För den nyfikne finns alla handlingar inför årsmötet här: SKF Årsmöte 2017.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info