Hoppa till sidans innehåll

En stor kanotvän har lämnat oss

2017-01-20 13:40
Peter Norrman, medlem i Kungälvs Kanotklubb och en stor och varm kanotvän, har lämnat oss efter en tids sjukdom.
  • Uppdaterad: 2017-01-20 14:07

En stor kanotvän med ett stort och varmt kanothjärta, en fixare, sammanhållare och glädjespridare har lämnat oss. Peter Norrman har under många år varit en stor profil inom Kungälvs Kanotklubb och Paddla i Väst och som sekreterare Västsvenska Kanotförbundet ända in i det sista. Han tog även på sig nationella uppdrag åt SKF, så sent som i höstas körde till exempel han ned ett fullastat släp med Surfski´s inför EM i Sardinien.

Vila i frid Peter, tack för allt du gjort för Svensk Kanot och alla de människor som fått möjlighet att ta del av ditt engagemang.

Imorgon, lördag den 21 januari, kl.11 håller Kungälvs Kanotklubb öppet och ordnar med fika för de som känner för att komma ner till klubben och träffas en stund. Det kommer att finnas iordningsställt ett fint bord för att hedra och minnas Peter.

Klubben i Kungälv som varit Peters utgångspunkt i sitt kanotengagemang skriver fint om sin vän och klubbmedlem;

Peter Norrman Du saknas oss

Vår kära vän och klubbmedlem Peter Norrman avled i fredags efter en tids sjukdom. 

I och med hans bortgång har ett mycket stort kanotklubbshjärta och en stor supporter av kanotsporten lämnat oss. Peter har varit ett ankare i både klubbens och i Västsveriges kanotverksamhet under många år. Han följde med stort intresse de aktiva, däribland sina egna barn på tävlingar runt om i Sverige. En punktering på bussen mitt på motorvägen löste han med samma lugn och säkerhet som om han slog en pålstek. Utan Peter bakom ratten och hans kunskaper om sjön, hade vi inte fått den fina gemenskap på tävlingarna och den trygghet som de aktiva kände på vårkalla sjöar. Peter hade en enorm uthållighet och ställde alltid upp, oavsett vad det än gällde. Vi känner alla hur svårt det kommer att bli att fylla det tomrum han lämnar efter sig. Peter Du saknas oss.

Våra varmaste tankar och deltagande i sorgen går till Lotta och barnen Olof, Tomas och Stina. 

Kungälvs kanotklubb

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info