Hoppa till sidans innehåll

Falun Wildwater Park "brings the river to the city"!

2016-10-07 08:14
Falun Wildwater Park rycker närmare att realiseras. Med målet att täcka hela finansieringen har satsningen startat upp en fundraising med mottot "Bringing the river to the city"!
  • Uppdaterad: 2016-10-07 22:28

Satsningen för en konstgjord arena för forsaktiviteter har grundlagts sedan flera år tillbaka. Falu Kanotklubb är initiativtagare och med hjälp av Svenska Kanotförbundet har en förprojektering gjorts kring möjligheten att anlägga norra Europas första konstgjorda forsarena.

Nu går satsningen in för att få den sista finansieringen på plats. En "fundraising"-sida har startat under namnet "Falun Whitewater Park - bringing the river to the city". Planen är att kunna sätta spaden i jorden i mars 2017 och att arenan ska stå klar i början av 2018 för att officiellt kunna öppnas den 5 maj 2018. Det blir en mångfacetterad arena som kan användas av flera olika målgrupper. Givetvis kanotidrotten, med fokus på kanotslalom och andra forsgrenar, men det finns även andra intressenter som kan ta del av utbudet vildvattenparken kommer att erbjuda.

Titta på filmen för att ta del av planerna runt Falun Wildwater Park, det är tid att "bring the river to the city"!

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info