Hoppa till sidans innehåll

Förbundstränarduon för Sprint klar

2016-10-22 19:45
Efter redan tidigare klara Åsa Eklund som den ena Förbundstränaren så är det nu klart att Danny Hallmén blir den andre tränaren.
  • Uppdaterad: 2016-10-22 20:30

Den tänkta landslagsledartrion för Sprint är nu klar. Sedan tidigare klara Peken Rönnestrand som Förbundskapten och Åsa Eklund som Förbundstränare kompletteras nu med den sista länken när Danny Hallmén kliver in som den andre Förbundstränaren.

Danny kommer att jobba 50 % som Förbundstränare och 50 % som tränare på Kanotgymnasiet i Nyköping, där han idag är verksam. Hans nuvarande uppdrag som förbundskapten för Maratonlandslaget kommer att lämnas över inom kort.

Det kommande året för Sprintlandslagsverksamheten blir ett år med fokus på analys för att arbeta fram en plan för de kommande 4-8 åren, enligt det avtal man jobbat fram tillsammans med SOK. Det finns många yngre paddlare i laget som går in i en spännande utvecklingsperiod och här kommer Åsa och Danny att bit för bit göra ett grundläggande arbete inför framtiden. Parallellt finns det några mer rutinerade kanotister i som ska lotsas genom en prestationsfas.

Danny och Åsa kommer att ta in resurspersoner vid några tillfällen under åretför att fokusera ytterligare på speciella delar.

Den nya landslagsledningen träffar landslaget och observationstruppen i Nyköping under nästa helg för en upptaktsträff och senare i höst väntar ett fyra veckor långt träningsläger i Portugal.

För mer information

Peken Rönnestrand, Förbundskapten Sprint

Tel: 070-513 94 83

Börje Andersson, Slätvattenkommittén Elit

Tel: 070-551 67 44

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info