Hoppa till sidans innehåll

Fullmatat Kanotkonvent i januari!

01 NOV 2018 08:52
18-20 januari arrangerar Svenska Kanotförbundet en välfylld weekend med flera träffar: SKF:s Tränarkonvent, Tävlingsarrangörsträff för Slätvatten och Kanotslalomkonferens utgör tre huvudspår.
  • Uppdaterad: 01 NOV 2018 08:52

Det är upplagt för en inspirerande och kanotfylld helg på Bosön den 18-20 januari! Vi hälsar varmt välkomna till Kanotkonvent där bl.a. tre huvudspår tar plats i programmet. Huvuddelen av programmet förläggs till lördag-söndag men även under fredagskvällen kommer det att finnas möjlighet att ta del av olika pass/aktiviteter.

SKF:s Tränarkonvent

SKF:s Tränkaronvent arrangeras traditionsenligt i mitten av januari - så även 2019. I år med betydligt fler valbara spår för att göra helgen så attraktiv som möjligt för så många som möjligt.

Konventet riktar sig till alla tränare och ledare som leder verksamhet ute i våra föreningar, men även till dig som själv är aktiv, förälder eller ”bara” allmänt intresserad av paddling. Det schemalagda programmet blandas upp med tid för mer informella samtal och erfarenhetsbyten. Målsättningen är att du som deltagare efter helgen har fått ny kunskap, inspiration och kontakter att ta med dig i ditt fortsatta kanotengagemang. Och, framförallt, en känsla av att det är möjligt

Tävlingsarrangörsträff, Slätvatten

De senaste årens lyckade kombination att samköra Tävlingsarrangörsträff för Slätvatten upprepas såklart även kommande år. Slätvattenkommittén Bredd ansvarar för arrangörsträffen där utvärdering, utveckling och planering av tävlingsverksamheten står i centrum. Träffen är obligatorisk för alla kommande tävlingsarrangörer under 2019.

Kanotslalomkonferens

Nytt för 2019 är att den årliga Kanotslalomkonferensen adderas till programmet. En av dagarna under helgen avsätts specifikt för Kanotslalomklubbar. En heldag med fokus på samsyn, utveckling och planering inför 2019 och framåt. För den som bara har möjlighet att vara med under Kanotslalomkonferensen finns det såklart möjlighet till det.

Anmälan

Via anmälningslänk på kanot.com, kommer upp inom kort. Sista anmälningsdag sätts till 15 december.

Kostnad

1000 kr/deltagare. I priset ingår kost, logi och konferenskostnad lör-sön.

Boende fre-lör: + 500 kr/person

Enkelrum: + 500 kr/person och natt

Program

Programmet fastställs och kommuniceras ut i sin helhet under november. Vi vågar dock lova redan nu att det kommer att bli en toppenhelg - vår varma rekommendation är att ni bokar in helgen redan nu.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logoAnnons kanotled Nissan
 


 KANOT I MEDIA


Alandia


  

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info