Hoppa till sidans innehåll

Gemenskap på både vatten och land under "Mötesplats Djulö"

05 JUN 2019 14:14
Ett gäng ungdomar och juniorer drog till Katrineholm över den gångna långhelgen för att mötas och utvecklas på både land och vatten!
  • Uppdaterad: 05 JUN 2019 14:14

Djulösjön stundtals kokade när åtta K4:or och ett gäng K2:or intog vattnet och matade träningspass under "Mötesplats Djulö" som arrangerades mellan torsdag till söndag.


K2:or, K4:or och den något udda K3:an (men det är ok att vara med ändå!), användes flitigt under Mötesplats Djulö som samlade ett härligt offensivt gäng med tjejer och killar!

 

Det blev gott om besättningsträning på vattnet som blandes upp med lekar, häng och en del andra inslag på land. Bland annat var SISU Idrottsutbildarna på plats och genomförde en gruppövning på temat "våga vara sig själv, det är ok att göra bort sig!". Ett givet inslag i de flesta värdegrunder men inte alltid så lätt att faktiskt våga i verkligheten - bra och viktigt inslag med andra ord!


I samarbete med SISU Idrottsutbildarna gästade Albin under en dag för att både köra en
värdefull gruppövning med gänger men även hinna med att assistera lite på bryggan.

Nästa nationella mötesplats för Slätvatten består av en favorit i repris från förra året när "Mötesplats Mullsjö" slår upp dörrarna under fyra dagar i samband med höstlovet, v.44!

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logoAnnons kanotled Nissan
 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info