Hoppa till sidans innehåll

Härligt driv på Mastersläger i Flämslätt!

29 APR 2019 23:17
Runt 45 kanotister samlades för det årliga Masterslägret i Flämslätt. Trevlig gemenskap och bra fart på träningspassen i fina förhållanden på Flämsjön!
  • Uppdaterad: 29 APR 2019 23:17

Som traditionen bjuder arrangerades det årliga Masterslägret i Flämslätt under den gångna långhelgen. Totalt deltog 45 kanotister som tränade tillsammans på Flämsjön och åt och bodde gott på den intilliggande kursgården. 


Kursgården precis vid sjön bjuder på fint boende och god mat, många
tillfällen till samvaro och pratstunder.


Totalt sex träningspass genomfördes tillsammans under mycket fina paddelförhållanden.

Det hölls även prisutdelning för fjolårets Masterscup, bl.a. fick Ove Emanuelsson motta sitt pris för seger i den äldre klassen. Närliggande Tibro KK gästade även på lördagen och körde två pass i Drakbåt. Under helgen genomfördes även det årliga tinget där fjolårets verksamhet gicks igenom och årets kommande aktiviteter presenterades och diskuterades.

2019 års Masterscup inleds i samband med tävlingarna på Rocksjön den 11-12 maj, helgen därefter är det dags för första långloppet när Norrviken Runt går av stapeln. Snart är det dags med andra ord!

Mer info om Mastersverksamheten hittar ni här. Bilder, inlägg och mycket mer från både Flämslättslägret och Mastersverksamheten i övrigt finns även på deras facebooksida.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logoAnnons kanotled Nissan
 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info