Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet 2018 - öppet för ansökningar!

2018-01-26 14:48
Idrottslyftet ger oss möjlighet att utveckla vår verksamhet för barn och unga (7-25 år). Nu är ansökan öppen för 2018, skicka in er ansökan innan den 25 februari.
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

Kort om Idrottslyftet och hur det funkar

Idrottslyftet är en satsning på svensk barn- och ungdomsidrott. Under 2018 har SKF ca 1.2 miljoner kr att fördela till våra anslutna föreningar med barn- och ungdomsverksamhet. Detta sker genom att föreningar gör ansökningar som SKF behandlar och sedan beslutar om satsningen beviljas och isåfall med hur mycket pengar.

Med avstamp i Idrottslyftets övergripande syfte (Att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7 - 25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.) har SKF tagit fram fem olika inriktningar inom vilka föreningen kan söka pengar för att göra satsningar. 

Hur ansöker föreningen?

Alla ansökningar görs via föreningens IdrottOnline-sida under fliken Idrottsmedel. Det är endast de medlemmar i föreningen som har rollen ordförande, kassör eller idrottslyftsansvarig firmatecknare som kan skicka in en ansökan.

Nyheter 2018

Ni kommer att känna igen inriktningarna från förra året. En nyhet är däremot att ni väljer vilken inriktning ni ska söka pengar inom redan innan ni kommer in i själva ansökningsformuläret. Väljer ni t.ex. "Material" kommer ni till ett ansökningsformulär som är specifikt framtagen för denna inriktning med relevanta rutor att fylla i. Förändringen följer även med i återrapporten som ska skickas in efter avslutad satsning. Beroende på vilken inriktning ni har valt kommer olika frågor att ställas i återrapporten. Nyheter som kommer att underlätta både för er i föreningarna och när SKF ska summera 2018 och rapportera till Riksidrottsförbundet (RF).

Inriktningar 2018

Ni hittar information om inriktningarna, tillsammans med mer information om Idrottslyftet här.

Kontakt

Har ni funderingar som ni vill bolla, hör av er till:

Dag Johansson

mail: This is a mailto link

mobil: 070-37 25 448

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info