Hoppa till sidans innehåll

Inspirerande helg på Bosön nalkas!

2017-01-09 23:15
I helgen fylls Bosön med dryga 100-talet kanotengagerade människor då tränare och ledare i olika åldrar, från olika grenar och i olika roller träffas.
  • Uppdaterad: 2017-01-10 00:29

Två parallella träffar arrangeras i helgen på Bosön, Svenk idrotts utvecklingscentrum utanför Stockholm. De båda årliga träffarna SKF:s Tränar- och Ledarkonvent samt Tävlingsarrangörsträff för Slätvatten.

Men redan under fredagskvällen inleds helgen med en träff enbart för Unga Tränare i åldern 15-30 år. Drygt 35 unga tränare från Luleå i norr till Malmö i söder är anmälda. Sedan ansluter ytterligare 50 tränare och ledare när Tränar- och Ledarkonventet drar igång på lördag med ett program som bjuder på en blandning av inspel utifrån och erfarenhetsutbyte.

Parallellt anordnas Slätvattenkommittén Bredd årets Tävlingsarrangörsträff. Utvärdering av året som gått, spika fast årets säsong samt en del områden att diskutera utveckling kring står på agendan.

Ett PM med information, deltagarlista och program har skickats ut till alla deltagare. Har du som anmält dig inte fått det, eller är du som inte kunde medverka denna gång nyfiken på vad som händer, finns PM:et att ta del av här.

Vi hälsar alla deltagare varmt välkomna!

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info