Hoppa till sidans innehåll

Jobba med oss - vi utökar besättningen!

2017-12-25 19:38
Nu utökar vi personalstyrkan och söker dig som vill jobba för att utveckla paddling med fokus på friluftsliv och rekreation. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 19:e januari.
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

Vill du jobba för att utveckla paddling i Sverige?

Svenska Kanotförbundet arbetar för att sprida och utveckla paddling i alla dess former. Med stöd av Svenskt Friluftsliv utökar vi nu personalstyrkan och söker dig som vill jobba för att utveckla paddling med fokus på friluftsliv och rekreation.

Vi söker dig med god kommunikativ och administrativ förmåga som har bred kompetens inom paddling. Erfarenhet från flera olika discipliner är meriterande. Dina främsta arbetsuppgifter blir att marknadsföra, planera, anordna och följa upp SKF:s utbildningar inom friluftsliv och rekreation. Ytterligare en central uppgift är att utveckla arbetet med godkända kanotcentraler. Du arbetar självständigt, dock i nära samarbete med övrig anställd personal och de utbildare som är knutna till kanotförbundet.

I jobbet ingår även att skapa förutsättningar för paddling i bred bemärkelse. I samverkan med andra som bedriver paddling (ex kanotcentraler, kanotföreningar, skolor, kommuner och friluftsorganisationer) sprida kunskap, inspiration. Marknadsföra kanot vid exempelvis mässor och andra samlingar med inriktning mot paddling/friluftsliv.

Kvalifikationer som är meriterande:

  • eftergymnasial utbildning inom friluftsliv, pedagogik, idrottsvetenskap eller motsvarande.
  • stor kunskap (praktisk och teoretisk) om paddling, säkerhet inför och under paddling, ledarskap och pedagogik.
  • god kommunikationsförmåga, i både tal och skrift.
  • ledarutbildningar, gärna SKFs ledarutbildningar, liksom tidigare ledar- och utbildarerfarenhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga med våra olika målgrupper och internt inom förbundet är avgörande. En förutsättning för att passa för jobbet är förmågan att jobba systematiskt mot uppsatta mål, ett intresse för utveckling och förmåga att driva projekt i olika former.

Arbetstiden för uppdraget kan variera mellan 50-100 % beroende på förutsättningar hos dig som söker samt SKF:s förutsättningar och strategi. Arbetstiden per månad kan komma att skifta under året, kvälls- och helgjobb förekommer.

Kontakt

Anders Danielsson, Generalsekreterare: This is a mailto link / 0155-20 90 86
Jonas Forsmark, Utvecklare Friluftsliv- och rekreationspaddling: This is a mailto link / 070-662 45 21

Ansökan

Skickas till Svenska Kanotförbundet, Fredsgatan 9, 932 37 Ursviken eller This is a mailto link så att den är framme senast den 19 januari.

Ni hittar även annonsen aom pdf här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info