Hoppa till sidans innehåll

Kanotgymnasiet bjöd in till öppet hus

2017-11-09 15:05
Under lördagen den 28/10 bjöd Kanotgymnasiet in till ett välbesökt och uppskattat öppet hus. Presentation och information runt verksamheten, träning och gästspel av f.d. KG-eleven Martin Nathell stod på schemat.
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

Det är ett stort steg att lämna hemmet och flytta till Kanotgymnasiet. Snabbt är det dock ett steg som de allra, allra flesta är tacksamma för att de tog. Både nuvarande och f.d. KG-elever vittnar om en härlig tid tillsammans med andra kanotister som brinner för samma sak och driver varandra framåt i utvecklingen.

Som ett led i att presentera verksamheten på KG bjuder tränarna årligen in till öppet hus och årets upplaga genomfördes lördagen den 28 oktober. Dagen var välbesökt med aktiva och föräldrar från Skåne i söder till Norbotten i norr. 


Från norr gästade två av Luleå KK:s ungdomskanotister öppet hus på Kanotgymnasiet.

Efter att tränarna berättat om verksamheten var det dags för ett besättningspass som leddes av Martin Nathell. Sedan följde lunch innan Martin höll en intressant föreläsning med råd och tips från hans karriär så här långt. Han berättade också om sina erfarenheter från KG (7 år) och få kan väl ge en bättre bild av KG just nu än Martin! Alltid fantastiskt roligt när f.d. elever kommer tillbaka, med medaljer (U23-EM Brons K1 1000 m i somras) och erfarenheter i bagaget. Tack!


Uppvärmning med inslag av funktionell rörlighet.

Ytterligare ett fyspass stod på programmet där tränaren Henrik Nilsson grillade de aktiva i olika parövningar och sprintbetonade aktiviteter på löparbanorna. Gänget på KG tackar för visat intresse och påminner om sista ansökningsdag 1/12! Ansökan ska skickas in till Kanotgymnasiet på en särskild blankett som ni hittar här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info