Hoppa till sidans innehåll

Kanotpodden: första avsnittet ute!

2018-02-16 10:34
Kayak Team Bohus Bergsprängning fortsätter att lansera nya spännande projekt. Nu finns första avsnittet av "Kanotpodden" ute som till premiären gästas av en av de största - Susanne Gunnarsson!
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

Alltid högaktuella Susanne Gunnarsson gästar det första avsnittet av "Kanotpodden". Bakom podden står Maratonlandslagets förbundskapten Danny Hallmén, som även dragit igång långloppsteamet Kayak Team Bohus Bergsprängning.

I det första avsnittet möter Danny som sagt Susanne i en öppenhjärtig intervju där samtalet kretsar runt både händelser bakåt i tiden och aktuella tankar och händelser. 

Tanken med podden är att intervjua med gamla och nya legender, varvat med snack och diskussion kring kanotidrotten. Inriktningen kommer vara bred med allt från sprint och maraton till surfski och motionspaddling.

Det första avsnittet finns uppe på både Acast för Android och Itunes/Podcaster för iOS. Du kan även ladda ner avsnittet direkt här: http://kanotpodden.libsyn.com

Klicka in på hemsidan för att ta del av mer om Kayak Team Bohus Bergsprängning


Susanne Gunnarsson har en imponerande meritlista med VM-guld i såväl Sprint som Maraton. Och så givetvis OS-guldet på K2 500 m i par med Agneta Andersson 1996.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info