Hoppa till sidans innehåll

Kanotpolo-SM i samband med rekordstor SM-vecka!

2017-04-24 13:52
Återigen kommer Kanotpolo-SM att avgöras i samband med RF & SVT:s "SM-veckan", som i år lockar rekordmånga idrottsgrenar till Borås! Kanotpolotävlingarna kommer att avgöras den 1-2 juli, anmälan öppen fram till 4 maj!
  • Uppdaterad: 2017-10-03 09:12

Monsterarrangemanget SM-veckan genomförs i år i Borås med rekordmånga idrottsgrenar som avgör sina Svenska Mästerskap i samband med den veckolånga idrotts- och folkfesten. RF och SVT, i tätt samarbete med värdstaden, de olika förbunden och lokala arrangörsklubbar, står bakom.

Kanotpolo har varit med sedan starten i Malmö 2009 och sedan dess har dam- och herrfinalerna avgjorts i direktsändning i SVT. I år kommer Kanotpolotävlingarna pågå under helgen 1-2 juli på Hallbergsplatsen i centrala Borås.

Redan på torsdag den 4 maj är sista anmälningsdag - så hög tid för alla klubbar som planerar att delta att anmäla in sina lag! Är ni osäkra på deltagande så anmäl ändå, avanmälan är möjlig fram till 21 maj. Senast den 21 maj ska även laguppstllning med namn och nummer skickas in till arrangören.

Inbjudan med mer info och kontaktuppgifter hittar ni här: Inbjudan, Kanotpolo-SM 2017

Upplev Kanotpolo-SM på plats!

Passa på att besöka Borås 1-2 juli och upplev Kanotpolo-SM på plats, ni garanteras en blixtrande idrottsupplevelse med massor av fart, finess och action. Läs mer om kanotsportens egna lagbollsport här

Mer om SM-veckan

SM-veckan arrangeras i en sommar- respekitve vinterupplaga varje år runtom i Sverige. Värdstaden avgörs genom ett ansökningsförfarande och genom

 

 åren har arrangemanget besökt flera städer från norr till söder.

Förra årets arrangemang avgjordes i Norrköping, då med tre kanotgrenar på plats; Surfski, Kanotpolo och SUP. Av olika anledningar är det endast Kanotpolo som är med i Borås i år men det finns långt gångna planer att fler grenar ska delta under kommande år då SM-veckan avgörs i Helsingborg/Landskrona 2018 samt Malmö 2019.

Läs mer om SM-veckan.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info