Hoppa till sidans innehåll

Kanotpolo, Surfski & SUP på SM-veckan 2018!

2017-10-27 09:56
När RF & SVT presenterade vilka idrotter som får en plats på SM-veckan 2018 i Helsingborg/Landskrona fanns alla tre kanotgrenar som ansökt med! Kanotpolo, Surfski och SUP kommer att avgöra sina mästerskap i samband med jättearrangemanget.
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

SM-veckan är ett samarbete mellan RF & SVT och massor av deltagande förbund. Under en vecka avgörs massor av Svenska Mästerskap och 2018 i Helsingborg/Landskrona är det dags för sommarupplagan igen. Dryga 50 grenar kommer att finnas på plats och bland dessa alltså tre kanotgrenar.

Kanotpolo är rutinerade SM-veckandeltagare och har funnit med sedan starten 2009 och sedan dess avgjort alla sina mästerskap förutom ett i direktsändning i SVT. Kanotpolotävlingarna kommer att avgöras i Landskrona.

Både SUP och Surfski var med för första gången i Norrköping 2015 och gör nu alltså comeback i SM-veckansammanhang. Båda grenarna kommer att köras i Helsingborg där Surfski kör samma SM-bana som i år med en för Surfski fin sträckning mellan Höganäs och Helsingborg. SUP kommer att arrangera en eller ett par av sina discipliner vid stranden i Helsingborg.

Ta del av SVT:s nyhet när de släppte grenarna inför den rekordstora SM-veckan här.

Mer om SM-veckan hittar ni på smveckan.se.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info