Hoppa till sidans innehåll

Klubbar - ansök om LOK-stöd senast 25 augusti!

15 AUG 2018 10:22
Senast den 25:e augusti ska ansökan om LOK-stöd vara inskickad för genomförd verksamhet under perioden 1/1-30/6 2018.
  • Skapad: 15 AUG 2018 10:22

Senast den 25 augusti, kl.23.59, ska klubbens LOK-stödsansökan vara inskickad. Skickas ansökan in efter detta datum kan ansökan ses som ogiltig, alternativt kommer ersättningen att dras ner betydligt.

Kort om LOK-stöd

LOK-stöd (Lokalt Aktivitetsstöd), är ett ekonomiskt stöd för föreningsdriven barn- och ungdomsidrott och är en viktig inkomstkälla för barn- och ungdomsföreningar.

LOK-stöd kan sökas av alla kanotklubbar som har verksamhet för barn och unga i åldern 7-25 år.

Mer om LOK-stödet hittar ni på svensk idrotts supportsida svenskidrott.se

Ansök via klubbens IdrottOnline-sida

Ansökan görs halvårsvis via föreningens IdrottOnline-sida, senast den 25 augusti ska ansökan för första halvan av 2018 vara inskickad.

Har ni funderingar finns Riksidrottsförbundets LOK-stödsgrupp som stöd. 

  • Telefon 08-699 61 50
  • E-post This is a mailto link
  • Öppettider: Måndag-fredag klockan 08.30-16.00 (lunchstängt 12.00-12.30)

Ni kan även kontakta SKF:s Dag Johansson om ni har funderingar gällande LOK-stöd (eller andra föreningsfrågor). Det finns även stöd att få via er kontakt på ert Distriktsidrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna-distrikt som är en värdefull resurs kring det mesta av föreningens arbete och verksamhet. 

LOK-stödet ger alltså pengar direkt till föreningen som ett stöd för den verksamhet ni bedriver för barn och unga i åldern 7-25 år. Inrapporterat LOK-stöd ligger även till grund för bidrag som RF delar ut till alla specialidrottsförbund, däribland SKF.

LOK-stödssiffrorna ger även en möjlighet för att följa hur mycket verksamhet för barn och unga vi har inom svensk kanot. LOK-statistiken för 2017 visade en fortsatt positivt trend inom Svensk Kanot. En utveckling vi givetvis ska jobba för att hålla kvar vid och vidareutveckla! För att få en så rättvis bild som möjligt av den verksamhet som faktiskt genomförs där ute i alla våra föreningar vill vi trycka extra på vikten av att rapportera in LOK-stödet.

Är ni tveksamma kring hur ni går tillväga, ni kanske aldrig har LOK-rapporterat tidigare, så tveka inte att höra av er till Dag Johansson.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo
 

Annons kanotled Nissan


 


 


 KANOT I MEDIA


Alandia 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info