Hoppa till sidans innehåll

Maratonlandslaget blir Team Bohus Bergsprängning

2017-02-15 20:16
En spännande säsong väntar maratonlandslaget som startat ett samarbete med Bohus Bergsprängning AB, som går in som huvudsponsor. Samarbetet innebär utökade aktiviteter och bättre förutsättningar, men också en ”ny” fast ledarstab.
  • Uppdaterad: 2017-02-15 20:31

Bohus Bergsprängning går alltså in som ny huvudsponsor för Maratonlandslaget. Som ett led i samarbetet återtar Danny Hallmén rollen som förbundskapten, parallellt med sin roll som förbundstränare i sprint. Till sin hjälp kommer Johan Johansson stötta som assisterande maratonkapten.

Nytt för säsongen är bland annat en uttalad juniorsatsning mot världscupen i Belgien 25-29 maj dit fem platser är reserverade för juniorkanotister. På världscupen tävlas det i både den klassiska maratondistansen och den kortare och intensivare distansen shorttrack över 3,5km med två lyft. Givetvis skickas även ett seniorlag till tävlingen.

Utöver världscupen kan laget se fram emot flera internationella tävlingar så som Amsterdam Waterland Marathon, SM/NM i Bengtsfors, EM i Portugal, Dalslands Kanotmaraton+ och slutligen VM i Sydafrika. Information om maratonlandslagets verksamheter hittar du under landslagssidorna.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info