Maria Haglund ny ordförande efter helgens årsmöte! - Svenska Kanotförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Maria Haglund ny ordförande efter helgens årsmöte!

2018-03-21 10:05
SKF:s årsmöte genomfördes i lördags. En av höjdpunkterna var såklart valen där bl.a. en ny Ordförande för förbundet blev klar - Maria Haglund!
  • Uppdaterad: 2018-04-10 12:04

Kanotförbundet årsmöte genomfördes i Stockholm i lördags. Ombuden samlades redan innan lunch för att diskutera ett par gemensamma områden innan det formella mötet drog igång. Bland annat hölls en ekonomisk genomgång med möjlighet för ombuden att ställa frågor och få svar kring olika funderingar.

Efter lunch inleddes så årsmötet, där Stefan Gustafsson för andra året i rad valdes till mötesordförande. Rutinerat och tryggt svingade han klubban under de runt fyra timmarna mötet tog innan alla punkter var behandlade. Anna Carpenter valdes till sekreterare. 

Bland annat lades verksamhetsberättelse och genomgångarna av förbundets förvaltning till handlingar, givetvis med något tillägg, inspel och diskussion. Även 2018 års planer, både verksamhetsmässiga och ekonomiska klubbades dagordningsmässigt igenom. En återkommande höjdpunkt är såklart de olika valen. Mötet gick på valberedningens förslag med stor majoritet vilket resulterade i en styrelse där flera nya namn tillkom. Maria Haglund valdes till ny ordförande för förbundsstyrelsen. Hon har de senaste två åren funnits med som ledamot men ställde nu alltså upp i valet till ordförandeposten. Mycket glädjande och ett stort och positivt gensvar från årsmötet. Hon får med sig tre nya ledamöter i styrelsen i form av Staffan Strive, Lars Martinsson och Robert Erlandsson som ansluter till de redan klara Lovisa Sandström, Caroline Mellberg och Magnus Lindstedt. Bild på, och kontaktuppgfiter till, den till stora delar nya styrelsen hittar ni här. Idag, den 21 mars, genomför styrelsen det första konstituerande mötet efter årsmötet. De ser framemot att skrida till verket och fortsätta vara med och bidra till att förvalta och utveckla Svensk kanot!

Årsmötet avrundades med att tacka av de styrelseledamöter som klev av i samband med mötet.

  • Nils Johansson som avslutade sitt styrelseuppdrag efter sex år, och fem av dessa som ordförande.
  • Karin Falk som funnits med som ledamot de senaste fyra åren.
  • Jörgen Westerling som även han ingått i styrelsen under de fyra år.

Liksom lördagens möte avslutar vi denna korta rapportering med att säga stort tack för ert arbete, Nils, Karin och Jörgen!

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info