Hoppa till sidans innehåll

Mullsjö Höstläger bjuder in till Höstlovsträning

20 SEP 2018 13:39
I samband med höstlovet arrangerar Huskvarna & Jönköping, med stöd av SKF, Mullsjö Höstläger. Fyra dagar fyllda med träning, ett utmärkt tillfälle att fylla på med både paddling och inspiration inför vinterträningen!
  • Skapad: 20 SEP 2018 13:39

I samband med Höstlovet arrangerar Huskvarna KK och Jönköpings KK, med stöd av SKF, ett träningsläger i Nyhem i Mullsjö Kommun utanför Jönköping. Lägret inleds på söndag kväll den 28/10 och avslutas torsdag em den 1/11.

Fyra dagar med dubbla paddelpass på sjön Stråken, övrig träning, olika aktiviteter, tränarutbildning och härlig gemenskap väntar på mycket fina paddelvatten. Ett bra tränarteam kommer att finnas på plats och coacha under passen. Klubbtränare är mer än välkomna för att delta under lägret, ambitionen är att kraftigt subventionera avgiften för medföljande klubbtränare.

Träningslägret riktar sig till alla tävlingsaktiva Sprint-, Maraton- och Parakanotister i åldrarna 14 år och uppåt som är taggade på fyra dagar fyllda med träning tillsammans med kompisar från hela Sverige. Viktigare än ålder är dock att klara av att träna dubbla och trippla pass under dagarna.

Mer info och anmälan här: Höstläger Mullsjö

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logoAnnons kanotled Nissan

 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info