Hoppa till sidans innehåll

Ny Förbundskapten för J-landslaget i Sprint!

2018-02-28 10:45
Michaela Jonsson Lindblad axlar rollen som Förbundskapten över Juniorlandslaget i sprint. "Jag är supertaggad, ser framemot att sätta andra framför mig själv!"
  • Uppdaterad: 2018-03-17 23:52

Sedan någon vecka tillbaka är det klart att den tidigare framgångsrika Maratonkanotisten, som nyligen gick ut och meddelade att elitsatsningen läggs på hyllan, tar över som Förbundskapten för J-landslaget i Sprint efter Sofia Paldanius.

Jag ser skitmycket framemot att jobba med individer i en grupp, att försöka ta fram det bästa i alla och att göra det tillsammans, sammanfattar Michaela sin känsla inför kaptensuppdraget.

Just att få ihop gruppen och skapa en peppande känsla i laget är något hon framhåller som en viktig framgångsfaktor och något hon kommer att lägga ett stort fokus på. Michaela lyfter även fram att junioråldern är en spännande tid med goda möjligheter att forma de aktiva och ge de förutsättningar inför deras framtida karriär. Att nu få verka från ledarsidan blir en ny utmaning som hon ser framemot.

Som aktiv har jag alltid haft mycket tankar kring hur allt ska vara. Nu som ledare får jag en möjlighet att ansvara för att just skapa det, forma hur det ska bli, det ser jag verkligen framemot. Samtidigt förväntar jag mig, och nästan ser framemot även det, att åka på en eller annan käftsmäll. Redan nu inser jag att det i ledaruppdraget ligger mycket mer än det jag bara såg som aktiv.

Säsongsplanen för 2018 ligger i princip färdig och Michaela har uppmanat aspirerande juniorer att komma in med lite kort info om sig själv och sina målsättningar för att lära känna årets juniorkull lite bättre.

Det ska bli grymt att komma igång, jag har ett stort driv att få jobba med juniorerna och sätta andra framför mig själv, avslutar Michaela.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info