Hoppa till sidans innehåll

Ny Tränare till Kanotgymnasiet sökes

08 NOV 2018 11:22
Henrik Nilsson kommer att vara tjänstledig från sitt uppdrag som tränare på Kanotgymnasiet i Nyköping, vilket gör att vi nu söker efter en ny tränare. I första hand till Vårterminen 2019.
  • Uppdaterad: 08 NOV 2018 11:22

Henrik Nilsson har sedan många år tillbaka jobbat som tränare på RIG Kanot ("Kanotgymnasiet") i Nyköping. Efter decennier med kanot, först med en guldkantad egen karriär och sen som tränare på "KG", har suget att prova något nytt vuxit sig allt större. Henrik har fått en annan tjänst inom Nyköpings Kommun och kommer att vara tjänstledig från sin tränartjänst på KG.

En drömtjänst för dig som vill jobba som tränare!

Med anledning av Henkes tjänstledighet söker vi nu en tränare för ett vikariat på 100 %, som i första hand gäller Vårterminen 2019, dock med goda möjligheter till förlängning. Startdatum för tjänsten är måndag den 7 januari.

Som tränare på Kanotgymnasiet ansvarar du, i tätt samarbete med dina tränarkollegor, för att verksamheten planeras, genomförs och utvecklas på bästa möjliga sätt. Med målet att erbjuda en verksamhet där eleverna får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas och förberedas både som människor och kanotister. 

Vi söker dig med genuint intresse för att stötta och utveckla ungdomar i åldern 15-19 år. Du har stor kompetens inom, och erfarenhet från, det breda området "tränings- och tävlingslära", såväl teoretiskt som praktiskt. En god förmåga att samarbeta är centralt, både med elever, kollegorna på Kanotgymnasiet och inm SKF samt skola, föräldrar och andra aktörer runt verksamheten. Det är inget krav att du har kanotspecifik kompetens/erfarenhet, annan specialkompetens kan också värderas högt.

Vill du jobba som tränare är en tjänst på KG ett drömjobb! Drygt 20 st motiverade elever i åldern 15-19 år som vill och kan. De bor tillsammans i ett gemensamt boende där de får middag under vardagarna och har fina lägenheter och gemensamma utrymmen. Nyköping dukar upp ypperliga förhållande och faciliteter för såväl paddling som träning på land. Ett tränarteam tillsammans med välmeriterade tränarkollegor i Danny Hallmén och Mats Johansen samt KG:s egen "Husfar" Raimo Vähäsaari.

Jag är intresserad! Hur gör jag?

Anställningsannonsen i sin helhet hittar du här: Ny KG-tränare sökes

Är du intresserad? Skicka din ansökan, innehållande CV och personligt brev till This is a mailto link senast den 25 november.

Hör av er för att prata mer om KG, info om vikariatet, frågor och funderingar:

Dag Johansson (RIG-ansvarig, SKF): 070-37 25 448

Danny Hallmén (RIG-tränare): 073-625 41 98

Mats Johansen (RIG-tränare): 073-325 30 64  

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logoAnnons kanotled Nissan
 


 KANOT I MEDIA


Alandia


  

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info