Hoppa till sidans innehåll

Nytt format för att följa styrelsens arbete

05 SEP 2018 22:11
SKF:s styrelse testar ett nytt grepp att informera om vad som händer och sker på deras styrelsemöten. Istället för ett traditionellt protokoll (rätt trist) kommuniceras nu innehållet via ett slags nyhetsbrev (rätt kul!).
  • Skapad: 05 SEP 2018 22:11

Nygreppet att ändra sättet att informera om styrelsens arbete tas till viss del mot bakgrund av GDPR blandat med en förhoppning om ett mer attraktivt format att följa styrelsearbetet utifrån.

Tankarna om ett nytt format inleddes under höstens GDPR-fokus. Styrelsen fick bland annat rådet att protokoll ska som utgångspunkt inte publiceras offentligt och att man i ett första skede bör fundera över om det finns ett klokt syfte i att publicera styrelsens protokoll. 

Styrelsen har utifrån rådet fört en diskussion kring hur de ska presentera sina möten och nu alltså beslutat att testa ett nytt sätt. Inte minst även utifrån en ansats att få fler inom Svensk kanot att ta del av styrelsens arbete. In och kika vad ni tycker om att presentera styrelsemöten på ett nytt sätt, ni hittar den första summeringen av styrelsemötet här (kommer även fortsättningsvis att läggas ut på samma ställe där protokoll brukar läggas ut).

Nyfikna på vilka som sitter i styrelsen? Ni hittar hela gänget här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo
 

Annons kanotled Nissan


 


 


 KANOT I MEDIA


Alandia 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info