Hoppa till sidans innehåll

Paracanoeing World Conference - Bosön 5-7 oktober

2018-06-13 23:02
Den 5-7 oktober hålls Paracanoeing World Conference i Sverige. Världsledande föreläsare samlas på Bosön och bjuder in till en innehållsrik konferens med bred målgrupp.
  • Uppdaterad: 2018-06-14 11:12

Parakanot är en relativt ung gren inom både Sverige och i världen. Den 5-7 oktober arrangerar Internationella Kanotförbundet, ICF, den andra upplagan av World Conference on Paracanoe på Svensk idrotts utvecklingscentrum Bosön utanför Stockholm.

Programmet är fullt av världsledande företrädare inom Parakanot, sett såväl utifrån ett tränings-, tävlings- och motionsperspektiv som utifrån ett friluftslivs-, turismperspektiv och/eller ett  medicin- och rehabiliteringsperspektiv. ICF vill utveckla Parakanot med en bred ansats, något som även genomsyrar konferensen.

Boka in datumen 5-7 oktober på Bosön. Anmäl innan den 6 juli för en billigare anmälnigskostnad (200 Euro). Därefter är anmälningsavgiften 250 Euro. Anmälan stänger den 30 juli.

Ta chansen, vi vågar lova tre inspirerande och givande dagar med intressanta föreläsare och internationellt erfarenhetsutbyte.  

Läs mer om konferensen på ICF:s hemsida där du även hittar länkar till anmälan.

Välkomna!

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo wwl_logo_blue


 

Annons kanotled Nissan


 KANOT I MEDIA


Alandia
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info