Hoppa till sidans innehåll

Skicka in klubbens LOK-stödsansökan senast 25 februari!

05 FEB 2019 15:18
Ni som ännu inte har skickat in er LOK-stödsansökan för andra halvan av 2018 - den 25 februari är sista datum!
  • Skapad: 05 FEB 2019 15:18

Kort om LOK-stöd

LOK-stöd (Lokalt Aktivitetsstöd), är ett ekonomiskt stöd för föreningsdriven barn- och ungdomsidrott och är en viktig inkomstkälla för barn- och ungdomsföreningar.

LOK-stöd kan sökas av alla kanotklubbar som har verksamhet för barn och unga i åldern 7-25 år.

Mer om LOK-stödet hittar ni på svensk idrotts supportsida svenskidrott.se

Ansök via klubbens IdrottOnline-sida

Ansökan görs halvårsvis via föreningens IdrottOnline-sida, senast den 25 februari ska ansökan för andra halvan av 2018 vara inskickad.

Har ni funderingar finns Riksidrottsförbundets LOK-stödsgrupp som stöd. 

  • Telefon 08-699 61 50 (knappval 3)
  • E-post This is a mailto link
  • Öppettider: Måndag-fredag klockan 08.30-16.00 (lunchstängt 12.00-12.30)

Ni kan även kontakta SKF:s Dag Johansson om ni har funderingar gällande LOK-stöd (eller andra föreningsfrågor). Det finns även stöd att få via er kontakt på ert Distriktsidrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna-distrikt som är en värdefull resurs kring det mesta av föreningens arbete och verksamhet. 

LOK-stödet ger alltså pengar direkt till föreningen som ett stöd för den verksamhet ni bedriver för barn och unga i åldern 7-25 år. Inrapporterat LOK-stöd ligger även till grund för bidrag som RF delar ut till alla specialidrottsförbund, däribland SKF.

LOK-stödssiffrorna ger även en möjlighet för att följa hur mycket verksamhet för barn och unga vi har inom svensk kanot. LOK-statistiken för 2017 visade att den positiva trenden från 2016 är ihållande, en utveckling vi ska hålla kvar vid och vidareutveckla! För att få en så rättvis bild som möjligt av den verksamhet som faktiskt genomförs där ute i alla våra föreningar vill vi trycka extra på vikten av att rapportera in LOK-stödet.

Är ni tveksamma kring hur ni går tillväga, ni kanske aldrig har LOK-rapporterat tidigare, så tveka inte att höra av er till Dag Johansson så reder vi tillsammans ut hur ni gör.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logoAnnons kanotled Nissan
 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info