Hoppa till sidans innehåll

Sök projektmedel via Postkodslotteriets Idrottsstiftelse!

2017-02-06 22:57
Via Postkodslotteriets Idrottsstiftelse kan idrottsföreningar söka upp till 50 000 kr för att förverkliga en projektidé, ansökan senast 8 mars!
  • Uppdaterad: 2017-02-06 23:05

Inom tre temaområden, som för övrigt passar utmärkt för kanot, kan föreningar söka om projektmedel på från 5 000 kr upp till 50 000 kr för att genomföra en idé. De tre områdena är:

  1. Äldre i rörelse 
    Det är aldrig för sent att motionera och träna. Har ni redan eller vill ni starta verksamhet som vänder sig till de över 65 och som vill finna glädjen och styrkan i idrotten? Under temat ”Äldre i rörelse” ges stöd till föreningar som vill aktivera äldre som annars kanske inte rör på sig så mycket.
  2. En jämställd idrott 
    Vill ni arbeta med frågor som rör jämställdhet? På temat ”En jämställd idrott” ges stöd för att exempelvis göra den egna verksamheten mer jämställd eller att arbeta för ett mer jämställt samhälle.
  3. Idrott och läran om naturen 
    Vill ni göra det möjligt för flera att lära om naturen genom idrott? Temat riktar sig till initiativ som exempelvis vill verka för minskad miljöpåverkan eller öka förståelsen för och tillgången till naturen.

Lokalt projektstöd kan sökas till och med den 8 mars och svar ges inom 8 veckor efter sista ansökningsdatum. Projektet får vara högst 6 månader långt och avslutas senast 31 december 2017.

Ansökan om lokalt projektstöd ska skickas till Idrottsstiftelsen via ansökningsformuläret på deras hemsida senast 8 mars.

Mer info hittar ni här: Idrottsstiftelsens lokala projektstöd

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info