Hoppa till sidans innehåll

Sprint-SM igång i Jönköping

2017-07-17 23:54
En mäktig vecka är inleddes på Rocksjön när Sprint-SM drog igång under måndagen. Gott om spännande lopp direkt från start och stjärnglans även på invigningen med hemmasonen Anders Gustafsson.
  • Uppdaterad: 2017-10-30 13:37

Under måndagen inleddes Sprint-SM med Jönköping Energi Arena och Rocksjön som skådeplats. Bakom arrangemaget står Huskvarna Kanotklubb och Jönköpings Kanotklubb som tillsammmans siktar på att göra årets SM-vecka till en höjdare. Och med den inledande måndagen nu genomförd är känslan att det finns alla förutsättningar för en riktig höjdarvecka!

Mängder av spännande lopp hanns med redan första dagen och ett antal svenska mästare korades i både ungdoms, junior och seniorklasser. Alla resultat från måndagen hittar ni här

Ytterligare stjärnglans blev det när bl.a. forne storkanotisten från Jönköping, Anders Gustafsson, officiellt invigde 2017 års Svenska Mästerskap i Sprint.


"AG" var lika glad som publik, tävlanden och arrangörer över att ha möjlighet att vara på plats och vara en av dem som invigde årets Sprint-SM.

Nu följer en intensiv vecka, givetvis fylld med lopp på Rocksjön men även med aktiviteter för de som ännu inte har SM-åldern inne eller för dem som av andra anledningar inte radar upp sig på startlinjen.

Hela veckans program, både vad gäller SM-tävlingarna och övriga aktiviteter hittar ni, tillsammans med startlistor och resultat, på SM-sidan. För er som inte är på plats går det även att följa tävlingarna via livestream som ni hittar här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info