Hoppa till sidans innehåll

Svenskt medaljregn på Masters-VM i Maraton

04 SEP 2018 20:42
Våra svenska Masters visar klass på Maraton-VM i Portugal! Flera medaljer, bl.a. t vå guld genom Ove Emanuelsson och Eva Berglund-Lindbäck!
  • Skapad: 04 SEP 2018 20:42

Maraton-VM för Masters är igång i Portugal, i två dagar möts kanotister från hela världen i klasser från H/D35 och uppåt i femårsintervall (precis som i Sverige). Kanotister i de flesta klasser har hittat till Portugal, fler i vissa och färre i andra.

På den första dagens K1-sträckor stod den svenska masterstruppen för riktigt bra körning! Bäst gick två välmertierade kanotister - Ove Emanuelsson och Eva Berglund Lindbäck - som vann deras klasser i H75 respektive D60!


Eva Berglund Lindbäck guldposerar framför prispall och VM-banan i Portugal. Eva blir därmed den fjärde VM-guldmedaljören från Brunnsvikens KK i år. Helene Ripa i Parakanot samt Masterssprintherrarna Urban Höglund och Robert Hedberg har alla tagit VM-guld i år, mäktigt!

Det blev dessutom två silver genom Torbjörn Karldén i H70-klassen och för Tussi Lovén i D75 samt två brons via Ewa Levén i D65 och Ulf Eriksson i H65.

Härliga prestationer från de sex medaljörerna och resten av den svenska Masterstruppen som finns på plats i Portugal!

In och kika på deras lopp i resultatform och få mer info kring Maraton-VM i Portugal där Mastersklasserna var först ut: Maraton-VM, Portugal

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo
 

Annons kanotled Nissan


 


 


 KANOT I MEDIA


Alandia 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info