Hoppa till sidans innehåll

Tre semiplatser för slalomlaget i Slovenien

2016-08-29 08:28
Den riktiga fullträffen med finalpaddling uteblev på Junior & U23 EM i Kanotslalom i Slovenska Solkan, men en mängd fina prestationer som bland annat resulterade i tre semifinalplatser. Inte minst körde Ludwig Palmcrantz i C1 historisk bra!
  • Uppdaterad: 2016-08-29 09:10

Amanda Fagerlund (K1) och Ludwig Palmcrantz (C1) på juniorsidan samt Erik Holmer (K1) i U23-klassen, alla tre paddlade till sig en plats i semifinal när EM kördes i Solkan, Slovenien, den gångna helgen.

Bästa placeringen i helgen svarade Ludwig Palmcrantz för då han paddlade in på en fin 17:e plats i semifinalen i juniorklassen i C1, ett historiskt bra C-resultat för Svensk slalom och ett klart steg framåt för Nyköpings Ludwig Palmcrantz!

Det fanns nog förhoppningar om ännu mer framskjutna placeringar, Erik Holmer var i final på VM tidigare i sommar och Amanda Fagerlund var då ytterst nära final med en tolfteplacering. I Slovenien paddlade Amanda in som 18:e i semifinalen och var en bit från finalplatsen denna gång. För Erik Holmer saknades den där riktiga speeden, han slutade 22:a och saknade runt åtta sekunder upp till en final.

Alla resultat från helgen finns att ta del av här.

 

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


logotyp_poly_regatta_kod


Annons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info