Hoppa till sidans innehåll

Upptaktsträff för Juniorlandslaget i Sprint

2017-03-16 14:28
Den gångna helgen träffade den nytillträdde Förbundskaptenen för Juniorlandslaget i Sprint, Sofia Paldanius, juniortruppen på Kanotgymnasiet i Nyköping för att varva upp inför säsongen!
  • Uppdaterad: 2017-08-07 03:41

Sofia Paldanius skickar en hälsning från en lyckad träff med stort engagemang i Nyköping;

"I helgen har jag haft säsongsupptakt för juniorlandslaget i sprint. 27 entusiastiska juniorer och ett gäng engagerade föräldrar var på plats i ett soligt Nyköping där jag informerade om vad som gäller för säsongen 2017 för att komma med på olika landslagsuppdrag och hur planeringen ser ut. 

Träffen var obligatorisk för alla som aspirerar på en plats till sommarens aktiviteter och ett ypperligt tillfälle att ställa frågor och diskutera och jag fick möjlighet att lära känna dom aktiva lite grann och dom vet lite mer om mig. På lördag efter lunch var även förbundstränare Danny Hallmén på plats och berättade inspirerande om inslussningen till seniorlandslaget och Team Manager Anders Karlsson berättade om sin roll.

Träffen bjöd på många positiva upplevelser, inte minst detta paddelpass på en spegelblank kanotstadion.

Självklart fick vi även till två riktigt bra pass i det fina vårvädret (inte visste jag att det kan vara så lugnt och fint innanför piren i Nyköping!) och jag fick se alla paddla. Det var en kul helg tillsammans med ett härligt gäng med bra inställning. Jag ser fram emot en spännande säsong och är glad över att framtiden ser ljus ut.

Se gärna verksamhetsplan med uttagningskriterier samt säsongsupplägg på juniorlandslagssidan.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blueAnnons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info