Hoppa till sidans innehåll

Valberedningens rapport inför SKF:s Årsmöte 2019

14 JAN 2019 10:04
Om dryga två månader är det dags för SKF:s Årsmöte. Valberedningens arbete är igång och de informerar här om förutsättningarna inför de val som ska göras.
  • Skapad: 14 JAN 2019 10:04

Valberedningen utgår från kap 3 i SKF:s stadgar där det framgår att de ska förbereda val till årsmötet. Förutsättningarna inför årets möte är att fyra val till styrelsen ska göras samt de årligen återkommande valen av auktorierad revisor samt lekmannarevisor tillika suppleanter till dessa val.

Vad gäller val till styrelsen har Caroline Mellberg meddelat att hon inte ställer upp för omval. Hon finns dock kvar som sammankallande i den medicinska kommitté som är på gång att startas upp inom SKF:s ramar.

Övriga tre har ställt sitt engagemang till förfogande för SKF:

  • Maria Halgund (ordförande): ställer upp för omval för ytterligare 1 år (Ordförande väljs alltid på 1 år).
  • Staffan Strive: ställer upp för omval för 2 år
  • Magnus Lindstedt: ställer upp för omval för ytterligare 2 år.

Utöver dessa har ledamöterna Lars Martinsson, Lovisa Sandström och Robert Erlandsson ett år kvar och finns således kvar i styrelsen över 2019.

Har ni bra förslag?

Valberedningen är den formella instansen som ansvarar för att presentera ett slutligt förslag på val i samband med årsmötet. Deras arbete bygger dock till stor del på att förslag från Kanot-sverige skickas in till dem. Valberedningen består av tre personer vilket såklart inte når upp till det nätverk och den kännedom som finns i den breda massan av människor runtom i våra ca 130 föreningar.

Så - skicka in era förslag på kandidater till valberedningen! Senast den 31 januari behöver de era förslag för att ta med dem i arbetet inför det slutliga förslaget.

Valberedningen rapport inför årsmötet 2019 hittar ni här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logoAnnons kanotled Nissan
 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: This is a mailto link

Se all info