Hoppa till sidans innehåll

Världscupavslutning för Kanotslalom!

2016-09-08 23:57
Det är dags att avrunda världscupsäsongen för Kanotslalom när den femte och sista deltävlingen avgörs i helgen. På plats i Slovenska Tacen har vi tre svenskar som alla gör en intressant start!
  • Uppdaterad: 2016-09-09 07:49

Världscupen i Kanotslalom har styrt mot Slovenien för att avsluta 2016 års världscupsäsong. Tre världscupvana svenskar finns på plats och ser framemot att avsluta på bästa möjliga sätt!

Förra helgens tävlingar i Prag bjöd på en hel del sköna Svenskprestationer. Bäst paddlade då Erik Holmer som gick till semifinal och blev till slut 23:a. Även Isak Öhrström var i semi men råkade oturligt nog ut för paddelhaveri och resan nerför Pragforsen blev därmed förstörd. Nu finns både Holmer och Öhrström med på startlinjen igen och har sällskap av Fredrik Wahlén, som även han körde i Prag och gjorde glädjande comeback efter en skadedrabbad sommar.

Det finns såklart goda chanser att få med en eller ett par, eller varför inte alla tre, svenskar till semifinal även i helgen. Isak har dessutom varit i final i världscupsammanhang tidigare och visat att kapaciteten finns där även i år så om utrustningen håller för krafterna finns chansen absolut.

Vi säger lycka till grabbar, avsluta snyggt!

Ni följer helgens tävlingar via liveresultat här

Och vill ni följa livesändningen från Tacen hittar ni den här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: Adressen Gömd

errea logo


wwl_logo_blue


logotyp_poly_regatta_kod


Annons kanotled Nissan


KANOT I MEDIA


Alandia


stada_sverige 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info