Hoppa till sidans innehåll

Hur blir jag examinator?

Som godkänd examinator kan du examinera och utfärda Paddelpass samt utbilda inom konceptet! Utbildningen till examinator är uppskattad och ger goda verktyg och idéer också för dig i din roll som instruktör. Möjligheten att möta andra engagerade duktiga kanotister ger ett omtyckt och utvecklande mervärde.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2018 12:05

Hur blir jag godkänd Paddelpass-examinator?

Gemensamt är att man ska gå en examinatorsutbildning och att förkunskapen till denna är att man har med sig av svenska kanotförbundet erkänd ledarutbildning. För vissa discipliner, de som hör till rekreationspaddling, ska du som examinator själv dessutom inneha paddelpass till nivån över det du vill examinera andra i. För tävlingsgrenarna räcker det med ledarutbildning samt examinatorsutbildning. Vi arbetar med valideringsprocesser för att erfarna ledare ska slippa göra allt från början.

Kanotförbundet arrangerar examinatorsutbildningar. Kontakta This is a mailto link med förfrågningar för att skapa fler utbildningstillfällen. Den Gula examinatorsutbildningen är digital och genomförs på distans. Den Gröna och Blå sträcker sig över en dag.

För att skaffa de förkunskaper som behövs i form av eget paddelpass, sök upp någon av de utbildade examinatorerna. För ledarutbildningar använd samma kontaktuppgifter som ovan. Dessa annonseras även på denna hemsida efterhand, se Utbildningskalendern

 

Kontakter för mer information
Anders Danielsson
This is a mailto link 

Jonas Forsmark
This is a mailto link

Skribent: Anders Danielsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info