Hoppa till sidans innehåll

Utbildning

Utbildning i olika former är en central del i utvecklingen av Svensk kanot, både på grupp- och individnivå. Vår ambition är att erbjuda utbildningar, inspiration och information såväl till dig som föreningsaktiv tränare eller aktiv, som till dig som motionär - oavsett på vilken nivå du befinner dig eller vilken kanottyp du paddlar.
  • Uppdaterad: 2016-02-16 00:08

Här kan du läsa mer om bl.a. Kanotgymnasiet i Nyköping samt hitta information kring våra olika utbildningar. Under rubriken material finns utbildningsmaterial eller information hur du kan beställa det.

Paddelpasset, den svenska versionen av utbildnings- och utvecklingssytemet European Paddle Pass, hittar ni i en egen huvudrubrik från förstasidan.

Svenska Kanotförbundet har färdigställt en ny utbildningsstruktur under början av 2016. Vi hoppas kunna presentera den nya strukturen och dess innehåll även här på hemsidan inom kort.

Nyheter i strukturen är bl.a. att vi har valt att dela upp vra utbildningar i två huvudspår. Dels "Tränare" där vi riktar oss mer till den föreningsdrivna barn-, ungdoms-, junior- och seniorverksamheten. Dels ett spår där vi främst riktar oss till "Ledare" som i olika former driver tur- och motionspaddling.

Ytterligare en nyhet är att vi delar upp våra olika utbildningar i ett antal mindre moduler. Tanken är att intresserade själva ska kunna plocka ihop sina olika utbildningsi strukturen och att mindre tidskrävande moduler ska möjliggöra att fler har möjlighet att delta i utbildningar oftare.

Vi kommer att gå ut med information när vi är i mål. Parallellt med dessa förändringar fortlöper givetvis utbildningsverksamheten. Vi erbjuder såväl tränar- och ledarutbildningar kontinuerligt. Helgutbildningar eller kortare träffar, ex. den populära "Teknikkliniken". Hör gärna av dig till Dag Johansson eller Jonas Forsmark för mer information eller om ni är intresserade av att arrangera utbildning. Kontaktuppgfiter hittar ni här.

Skribent: Dag Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 0155-209080
E-post: This is a mailto link

Se all info