Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


På söndag den 1/12 är sista dag att ansöka om en plats till Kanotgymnasiet! Vill du utvecklas som kanotist med grymma förutsättningar, passa på att skicka in en ansökan!
 
SKF:s valberedning börjar varva upp inför SKF:s Årsmöte 2020. Nu uppmanar de Kanotsverige att tänka till på klubbnivå och kontaktar respektive distrikt med förslag på lämpliga kandidater till SKF:s styrelse.
 
En legend i kanot- och idrottssammanhang, den sexfaldige OS-guldmedaljören Gert Fredriksson, skulle ha fyllt 100 år imorgon, torsdag 21 november. Något som såklart uppmärksammas i staden och i hemmaklubben Nyköpings KK!
 

Linnea Stensils OS-klar!

(2019-11-20 11:57)
När SOK idag presenterade de första klara namnen för OS i Tokyo fanns Linnea Stensils med! Skönt och välförtjänt besked för 25-åringen som gör sitt andra OS i Tokyo.
 
Svenska Kanotförbundet kallar till årsmöte den 21 mars 2020 i Stockholm. Inför mötet vill vi även uppmuntra er att nominera till årets ledare 2019.
 
Kanotkonvent 2020 hägrar den 17-19 januari. Programmet för stora delar av helgen har tagit form, lutar åt en riktig toppenhelg. Anmäl senast 11/11!
 
Är du intresserad av att leda och utveckla en idrott i världsklass? Då SKF:s nuvarande GS kommer att gå i pension sökes nu hans efterträdare. Varmt välkommen med din ansökan!
 

Starkt svenskt Maraton-VM!

(2019-10-20 16:29)
Den svenska truppen levererade flera fina prestationer på Maraton-VM i Kina. Jocke Lindberg radade upp topplaceringar och avslutade även med ett högklassigt lopp då han, tillsammans med Emil Svensson, blev sexa i K2:an!
 
Fin paddling av Isak Öhrström när OS-banan testades i helgen - en femteplats och snabb paddlingstid! Erik Holmer paddlade in på en 15:e plats.
 
Isak Öhrström och Erik Holmer är på plats i Tokyo för testtävling inför Tokyo-OS nästa år.
 
Jocke Lindberg var med och högg i förstaklungan när finalen i Short Track avgjordes idag. Han mäktade inte med att utmana om medaljerna men paddlade in på en mycket fin femteplats!
 
Paddelpasset når nya höjder, efter fjolårets rekordår tas nu ytterligare ett steg i Sverige. När 2019 summeras landar antalet utfärdade Paddelpass på runt 1400 st, glädjande utveckling som ger en god grund för trygg, säker och lustfylld paddling!
 
Dags för en av årets absoluta Maratonhöjdpunkter - VM i Kina hägrar. Fem starka svenska kanotister finns på plats för tävlingarna, på torsdag drar det igång för samtliga!
 
SKF Kanotkonvent har vuxit till en central mötesplats för Svensk kanot. Den 17-19 januari 2020 är det dags igen. Vi hälsar dig varmt välkommen till en inspirerande helg på Bosön!
 
Äventyret blir större, vatten och vind tuffare, överfarterna lite längre och horisonten vidgas för de grupper som får följa med Francois ut på tur.
 

errea logoAnnons kanotled Nissan

 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 Postadress:
Gävleborgs Kanotförbund
C/o Anna Andersson, Blockvägen 23
813 32 Hofors

Kontakt:
Tel: +46731599113, +462927815
E-post: anna.kanot@bredband.net

Se all info