Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


2020 års tävlingsprogram för Slätvatten är spikat. 20 tävlingar i Sprint och Maraton tar plats i årets program. Gott om tillfällen att utmana och utmanas på tävlingsbanorna, förbered er!
 
Två av SKF:s kommittéer, den nystartade mångfaldskommittén samt utbildningskommittén, behöver kompletteras med fler personer med engagemang och driv.
 
Nytt år och därmed ny omgång för att ansöka om Tävlingslicens, oavsett om du haft licens tidigare år eller inte. Licensen är ett måste för att få tävla i SKF:s tävlingar (och internationellt) och tecknas fr.o.m. det år den aktive fyller 17 år.
 
Närmare 150 personer samlades i helgen på Bosön när årets Kanotkonvent genomfördes. Totalt 44 olika pass med workshops, föreläsningar och praktik blandades med många goda samtal, tack alla ni som gjorde helgen till vad den blev!
 
Pressmeddelande. Nu är fördelningen av statsbidrag till landets friluftslivsorganisationer för år 2020 klar. Svenska Kanotförbundet får 1 002 500 kronor i form av projektbidrag.
 
Processen att utse vem som skulle få uppdraget som ny GS blev en delikat uppgift för styrelsen. Nu är beslutet fattat och vi kan presentera Dag Johansson som träder in i sin nya roll i mars.
 
Den 17-19 januari arrangeras Kanotkonvent 2020 på Bosön, i år med fler deltagare än någonsin då fler än 150 personer är anmälda till helgen. Kul, glädjande och upplagt för en mycket inspirerande helg tillsammans.
 

God Jul & Gott Nytt År!

(2019-12-24 08:00)
God Jul & Gott Nytt År till er alla runtom i Kanot-sverige!
 
Alla föreningar skickar varje år in en "Årsrapport" till förbundet. Nu finns 2020 års rapport tillgänglig via föreningens IdrottOnline-sida. Årsrapporten ska vara inskickad senast 31/1 2020.
 
På söndag paddlar kanotgymnasiet mot "Sex är inte ett vapen!" i årets tema i Musikhjälpen och skänker 10 kr per paddlad kilometer per elev. Häng på initiativet, paddla och skänk en slant!
 
På söndag den 1/12 är sista dag att ansöka om en plats till Kanotgymnasiet! Vill du utvecklas som kanotist med grymma förutsättningar, passa på att skicka in en ansökan!
 
SKF:s valberedning börjar varva upp inför SKF:s Årsmöte 2020. Nu uppmanar de Kanotsverige att tänka till på klubbnivå och kontaktar respektive distrikt med förslag på lämpliga kandidater till SKF:s styrelse.
 
En legend i kanot- och idrottssammanhang, den sexfaldige OS-guldmedaljören Gert Fredriksson, skulle ha fyllt 100 år imorgon, torsdag 21 november. Något som såklart uppmärksammas i staden och i hemmaklubben Nyköpings KK!
 

Linnea Stensils OS-klar!

(2019-11-20 11:57)
När SOK idag presenterade de första klara namnen för OS i Tokyo fanns Linnea Stensils med! Skönt och välförtjänt besked för 25-åringen som gör sitt andra OS i Tokyo.
 
Svenska Kanotförbundet kallar till årsmöte den 21 mars 2020 i Stockholm. Inför mötet vill vi även uppmuntra er att nominera till årets ledare 2019.
 

errea logoAnnons kanotled Nissan

 


 KANOT I MEDIA


Alandia


 Postadress:
Småland-Blekinge Kanotförbund
Ingemar Lindin, Lilla Bråtviksvägen 11
593 93 Västervik

Kontakt:
Tel: 049033635, 0705336351
E-post: ingemar@lindin.nu

Se all info