Svenska Kanotförbundet

Utbildning

Sök »

Kanotgymnasiet

Kanotgymansiet ska vara det självklara valet för de elitsatsande inom kanot som vill kombinera idrotten med gymnasiestudier.

Vill du bli en kanotist och människa med höga mål på att utvecklas? Då måste du få rätt förutsättningar.

Kanotgymnasiet i Nyköping har en väldigt motiverad grupp med några av Sveriges bästa juniorer. Vi tränar, äter och pluggar ihop i en positiv och målinriktad atmosfär. Förutsättningarna för att lyckas är väl paketerade med närhet till alla faciliteter. Heltidstränare och elittänk i träningen med rätt träning i rätt period med individuella inriktningar.

Varje år åker vi på två skidläger i Sverige och ett vårläger i Alcudia, Mallorca samt ett besättningsläger i Nyköping. Vi erbjuder ledarledd, varierad och hård träning med bra stöd av sjukgymnast, massör och läkare. En röd tråd är teknikutveckling i både i K-1 och besättning.

Under åren på gymnasiet kommer du utvecklas till en självgående kanotist och människa med stöd av tränare och bra kompisar med samma drömmar. Du kommer vara väl förberedd på steget upp i seniorklassen. Välkommen till Kanotgymnasiet och Östersjökustens charmigaste stad.Kanotgymnasiet drivs i ett samarbete mellan Svenska Kanotförbundet och Nyköpings Kommun.


Flash movie.

Nyheter från SKF

2014-07-21
Max Karlsson vinnare i totala världscupen!
i både Squirt och freestyle!
2014-07-21
Två fina fjärdeplatser avslutade U23-VM i sprint
Sista dagen av sprint-VM för juniorer och U23 bjöd på två spännande lopp för svensk del. Det blev tillslut tiondelar som skiljde svenskarna från pallen.
2014-07-20
Nya finalplatser i Ungern
Den svenska truppen i Szeged på junior- och U23-VM paddlade under gårdagen hem flera finalplatser. Två B-finaler och tre A-finaler har vi att se fram emot idag.
Visa alla »

Evenemang och kurser

Väddö Kanalloppet 2014
Evenemangsdatum: 2014-07-25
Ort: Elmsta, Roslagen
Väddö Kanalloppet 2014
Evenemangsdatum: 2014-07-25
Ort: Elmsta, Roslagen
Sverigeläger -kanotpolo
Evenemangsdatum: 2014-07-26
Ort: Luleå
Visa alla »

Köp och sälj

Säljes
Nelo vanquish vintage
Pris: 11 000 SEK
Säljes
VKV wingpaddel, delbar
Pris: 1700
Säljes
Maraton kanot
Pris: 8500
Visa alla » Lägg till ny »

Press

    
Visa alla »