Hoppa till sidans innehåll

Landslag


Plan för landslagen 2022

Plan för landslagsverksamheten 2022 hittar du här.

Kallelse till landslagsaktivitet

För varje landslagsaktivitet sänds separat kallelse ut till berörda aktiva. Kallelser publiceras också på www.kanot.com/Landslag/landslagkallastill/ 

Avtal för aktiva i landslaget

Ett giltigt avtal mellan den aktive och SKF ska finnas för att den aktive ska få delta i landslagsaktivitet. Om den aktive är under 18 år krävs målsmans underskrift. Det räcker att avtalet tecknas en gång, det behöver inte skrivas om varje år.

Du hittar avtalet här

Övergripande policy för landslagsverksamheten

Övergripande policy för landslagsverksamheten hittar du här - landslagsmanifest kanotslalom

Uppförandekod för landslagsverksamhet

En "Uppförandekod" har antagits gällande landslagsverksamhet inom Svenska Kanotförbundet. Dokumentet innebär ett förtydligande av vår värdegrund för landslagsverksamheten och gäller för alla landslag inom förbundet.

För att vara aktuell för deltagande i landslagsaktivitet, måste den aktive ha visat i ord och handling att denne efterlever SKF:s Värdegrund inklusive Uppförandekod för landslagsverksamhet.

Du hittar uppförandekoden här: Uppförandekod för landslagsverksamheten

Kravanalys för kanotslalom

Syftet med kravanalysen är att ge en bild av vad som krävs för att kunna prestera på högsta internationella nivå i kanotslalom med ambition att ta medalj på VM och Olympiska spel. Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) använder dokument som underlag för att kunna arbeta med och stödja kanotslalom som olympisk sport. Kravanalysen hittar du här.

Utvecklingstrappa kanotslalom

Utvecklingstrappa ger en övergripande struktur för komponenter i olika utvecklingsstadier som är viktiga för den som vill utvecklas till elitkanotist. Trappan tar sikte på en utveckling där den aktive ska kunna nå framgång på internationella tävlingar och ta medaljer på mästerskapstävlingar som VM och OS samt fortsätta med paddling hela livet. Utvecklingstrappan ska vara ett stöd för klubbar, tränare och aktiva. Utvecklingstrappan är också en del i SOK:s verktygslåda för att de ska kunna arbeta med och stödja kanotslalom som olympisk sport. 
Utvecklingstrappan hittar du här.

Uppdaterad: 05 JUL 2020 19:04 Skribent: Dag Johansson

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info