Hoppa till sidans innehåll

Nationellt program 2021

21 DEC 2020 09:06
Nyköping, Falun, Åmsele och Dala-Floda utgör tävlingsorter för det nationella tävlingsprogrammet 2021!
  • Uppdaterad: 21 DEC 2020 09:06

Efter god kontakt med aktuella tävlingsarrangörer, en del pusslande och anpassningar presenterar nu Kanotslalomkommittén Bredd tävlingsprogrammet för 2021.

Nyköpings Forspaddlare tar hand om premiären och inleder den nationella säsongen första helgen i maj med kanotslalomtävlingar. Nästa anhalt blir Falun och tävlingsbanan vid Hosjöholme där Falu Kanotklubb bjuder på uttagningstävlingar i kanotslalom den 23 maj.

Årets SM-arrangörer är Åmsele Forspaddlare som arrangerar mästerskapen den 19-20 juni med både kanotslalom och kajakcross på programmet. Förhoppningen är även att kunna arrangera störtlopp och freestyle i samarbete med andra föreningar på plats. SM-Kanotslalomtävlingarna utgör även deltävling 3 i Sverigecupen.

I juli är det återigen dags för Nyköpingstävlingar, den 3-4 juli står parallellslalom på tävlingsprogrammet.

Den 7-8 augusti är det dags för tävlingar i Dala-Floda med Floda Forsfarare som arrangörer. Kanotslalom (Sverigecup 4) i Lissfors på lördagen och störtlopp nerför Västerdalälven på söndagen.

Den nationella säsongen avslutas den 26 september med tävlingar i  Falun. Sverigecupfinal i och med den femte och sista deltävlingen!

Ni hittar det nationella programmet i pdf-form här.

I programmet finns även Multibreddlägret i Nyköping inskrivet den 13-16 maj. Beroende på hur situationen med corona utvecklas kan det bli aktuellt att skjuta på lägret, och då troligtvis till 2022. För tidigt att säga något än men mer info kommer såklart om det.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info