Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Fler evenemang och bättre utbildningsmaterial

15 DEC 2014 15:06
Slalomkommittén (breddkommittén) bestående av Soizick Lidström (FKK), Robert Karlsson (KKSS) och Tommy Vince (NFP) har nu haft sitt andra möte. Kent Antonsson från Kanotförbundet var också med under delar av mötet.
  • Skapad: 15 DEC 2014 15:06

Slalomkomitte-2015Slalomkommittén (breddkommittén) bestående av Soizick Lidström (FKK), Robert Karlsson (KKSS) och Tommy Vince (NFP) har nu haft sitt andra möte. Kent Antonsson från Kanotförbundet var också med under delar av mötet.

Målen är bland annat att göra kanotsporten tillgänglig och rolig för fler samt stödja och samordna klubbar. Årets ledmotiv blir ”mer coachning på hemmaplan”.

En viktig del av detta är att klubbarna kan erbjuda bra evenemang där de aktiva kan träffas och tävla mot varandra, både på nationell och regional nivå. Aktivitetskalendern för 2015 är välfylld och finns nu tillgänglig så att alla kan börja planera sin säsong. Klicka här eller kolla på mediearkivet

Kommittén behandlade även frågan om utbildningsmaterial som gör det lättare för klubbar att komma igång med en gedigen verksamhet. Kommittén vill i första hand fokusera på rollträning och slätvattensträning. Vi kommer att hålla en dialog med utbildningskommittén inom Kanotförbundet.

Mötet hölls i Stockholm och kommittén besökte även KKSS klubblokal och träningsområden (slätvattenbana och Strömmen) för att skapa sig kunskap om lokala träningsförhållanden och ambitioner.  Det var ett givande besök och vi vill gärna fortsätta vår resa genom paddlingssverige under året.

Protokollet finns tillgängligt på här

Skribent: Tommy Vince
E-post: This is a mailto link

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info