Hoppa till sidans innehåll

Angående tjänsten som Förbundskapten

09 OKT 2020 11:02
Efter diskussioner inom elitkommittén och styrelsen har beslut fattats att tills vidare avvakta tillsättandet av en ny Förbundskapten inom Kanotslalom.
  • Skapad: 09 OKT 2020 11:02

Efter att Sixten Björklund avslutade sitt uppdrag som Förbundskapten för Kanotslalom sattes en process igång med att öppna upp för en efterträdare. En annons publicerades, ansökningar togs in, granskades och en första gallring gjordes. Därefter följde ett antal intervjuer med intressanta personer.

Parallellt utvecklades elitorganisationen i och med att en elitkommitté formades och tillsattes. När den internationella tävlingsverksamheten väl kom igång sent inpå säsongen löstes ledarfrågan med avgränsade uppdrag där Nenad Martinis och Tomas Rundgren gått in och gjort ett stort och bra jobb inför och under tävlingar. Erfarenheterna av upplägg och genomförande är goda.

Efter diskussioner i såväl den nybildade elitkommittén som i styrelsen har beslut fattats att tills vidare avvakta tillsättandet av en ny Förbundskapten. Avslutningen på 2020 och 2021 års kommande landslagsverksamhet planeras av elitkommittén, i dialog med verksamheten och SOK. Kommittén kommer att fortsätta på inslagen väg att tillsätta ansvariga ledare för olika avgränsade landslagsaktiviteter. Som nämnts sköter kommittén även kontakten med SOK, som just nu innefattar (såklart) mycket fokus på ett spännande och framflyttat OS-år. Och det är en inspirerad och engagerad kommitté som tar sig an uppgiften.

- Den nytillsatta Elitkommittén har både muskler, hjärna och vilja att under en övergångsperiod axla ansvaret som FK, summerar ordförande Kent-Åke Lundberg.

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info