Hoppa till sidans innehåll

Landslagets verksamhetsplan för 2021

22 DEC 2020 00:10
Kanotslalomkommittén Elit har satt planen inför en mycket spännande säsong 2021.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2020 00:10

Fyra läger och elva tävlingar (varav tre nationella uttagningstävlingar) finns med på Elitkommitténs planerade verksamhet 2021. En planering som till stora delar byggts fram i dialog med landslagskanotisterna från året som gått. Under hösten har kommittén haft webbmöte tillsammans med de aktiva där de har fått ge sin syn på hur 2021 kan bli så bra som möjligt.

I planen saknas än så länge OS i Tokyo. Sverige har en plats via Internationella Kanotförbundet efter Isaks prestation på VM 2019. För att bli uttagen till OS är det dock Sveriges Olympiska Kommitté som har den avgörande uttagningen i sin hand. Det blir ett gäng spännande tävlingar inledningsvis där scenen ska sättas inför resterande tävlingar och förhoppningsvis en svensk OS-start!

Utöver OS är återfinns två ytterligare mästerskap som två av höjdpunkterna för laget under kommande säsong. EM i italienska Ivrea i maj och avslutningsvis VM i Bratislava i slutet av september. Därutöver finns även tre världscuptävlingar inplanerade samt de två inledande internationella rankingtävlingarna i Markkleeberg och Tacen. Upplagt för en rafflande säsong för Kanotslalomlandslaget!  

Planen i sin helhet hittar ni här: Verksamhetsplan för landslaget i Kanotslalom

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info