Hoppa till sidans innehåll

Nordiskt Ungdomsläger på gång i augusti

23 MAR 2021 14:25
Framåt sommaren, när pandemin förhoppningsvis släppt taget om Sverige i större utsträckning, planeras ett nordiskt ungdomsläger i Dalarna . Boka in 4-8 augusti redan nu och ta höjd för inspirerande dagar.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2021 14:25

Breddkommittén i kanotslalom tillsammans med Forspaddlingskommittén planerar att genomföra ett nordiskt ungdomsläger i dalarna i början av augusti. Vid det nordiska mötet i februari presenterade Sverige ett förslag om att anordna ett ungdomsläger i Lissfors, Björbo och Falun. Responsen var positiv och förhoppningen är att våra nordiska grannar kan delta. Planen är att inleda lägret onsdagen 4 augusti med avslutning söndagen 8 augusti. På lördagen är det Sverige-Cup i Lissfors och lägrets deltagare är givetvis välkomna att vara med där.

Boende är bokat i Dala Floda och Björbo. Dessutom finns det gott om plats för tält. Något konkret program finns inte i dagsläget, men räkna med intensiva dagar i strömmande vatten, goda instruktörer, trevliga kompisar, häftiga aktiviteter, grillkvällar, lekar, strålande väder, bra vattenföring i Västerdalälven och en massa annat kul.

Vi hoppas på 30-40 unga deltagare och givetvis att pandemin är mer tillåtande i Sverige i början av augusti. Lägret riktar sig till ungdomar från ca 12 års ålder och uppåt. Det finns lämpliga vatten för olika nivåer som passar både dig som paddlat lite längre och dig som nyss fastnat. Blocka dessa dagar i kalendern redan nu!

Funderingar? Kontakta This is a mailto link.  


E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info