Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Juniorlandslaget i Sprint söker en ny Förbundskapten. Ett spännande och roligt uppdrag med fokus på att förbereda och leda laget i samband med JNM och JVM. Sista ansökningsdag är satt till 10 januari.
 
Efter att besättningsregattan i Katrineholm som årets sista sprinttävling avslutade säsongen 2021 passar ansvariga för Juniorlandslaget på att kortfattat summera och tacka för detta år med juniorlandslaget.
 
Den slutgiltiga truppen som ska representera Sverige vid VM i Maraton i Rumänien är nu uttaget, efter helgens SM-tävlingar i Södertälje.
 
I höst startar SKF en unik satsning med syftet att utveckla och utbilda både aktiva och tränare samt bidra till en god utvecklingsmiljö. Det kommer att bli riktigt bra! Sista anmälningsdatum är 1 september.
 
Nu finns en uppdaterad SUC/JUC-sammanställning från de tävlingar som körts. Mycket är dock kvar och intensiv månad med flera SUC-tävlingar väntar!
 
Efter NM-tävlingarna i danska Silkeborg har ytterligare förhandsuttagningar till VM i maraton gjorts
 

Dags för regional SUC/JUC

(2021-07-30 17:37)
Lördagen 28:e augusti kommer det att köras regional SUC/JUC på 3 platser i vårt land, nämligen Fagerviks KK (Timrå), Katrineholms KK samt av KK Eskimå i Karlskrona.
 
Nu är årets poängberäkning för SUC och JUC uppdaterad. Slätvattenkommitten har också beslutat att förlänga SUC/JUC Närtävlingar säsongen ut.
 
Slätvattenkommitten har beslutat att förlänga möjligheten att köra SUC Närtävlingar säsongen ut. Första perioden var satt till 30/6 men initiativet har fallit väl ut och kommitten har beslutat att närtävlingarna blir kvar året ut!
 
Nu är Ungdoms och Juniorlandslagens trupper inför NM 2021 klara, klicka vidare på denna nyhet för att komma till sidan med landslagskallelser.
 
Under vårens tävlingar har några kanotister visat tillräckligt goda resultat i sina respektive klasser för att bli förhandsuttagna till VM i maraton som går i Rumänska Pitesti i månadsskiftet september/oktober!
 
I samband med Nordiska Mästerskapen i Jönköping kommer det även att bjudas in till seniorklass. Vid intresse av att delta ska anmälan ske senast 13 juli.
 
 
Här kommer landslagskaptenernas uttagning av besättningar för juniorer och seniorer på Tolvenregattan 19-20/6.
 
Gångna helgen blev Katrineholm historiska genom att bli första förening att arrangera en SUC Närtävling.
 
1234


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: info@kanot.com

Se all info