Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Inför säsongen 2021 bjuder Juniorlandslaget in aspirerande juniorer, tränare och föräldrar till en digital infoträff onsdag den 30 juni, välkomna!
 
Tid för sanktionsansökan går normalt ut den 1 oktober. Med anledning av den förskjutna säsongen förlängs tiden till 11 oktober.
 
Juniorlandslaget (Sprint) har tagit ut en träningstrupp inför 2021.
 
Juniorlandslaget i Sprint får en till stora delar ny ledarstab runt sig för 2021. En säsong som inleds redan under hösten 2020 med ett par samlingar i Sverige.
 
Det kommer in en del frågor inför Besättningsregattan i Katrineholm den 26-27 september. Därför informerar Slätvatten Bredd nu om vad som gäller.
 
Seniorloppen under tävlingarna på Rocksjön helgen 5-6 september kommer att köras på lördag och söndag.
 
De tidigare restriktionerna kring att det ej tillåts att gå upp en ungdomsklass i K2 stryks. Därmed är det återigen ok att en H/D-14 kanotist kör K2 i H/D 16-klassen.
 
Efter senaste veckornas nya klusteruppkomster av Corona i flera europeiska länder och efter bulletin och säkerhetsrutiner annonserats för EM i kanotmaraton i ungerska Györ, har landslaget beslutat att inte delta.
 
Juniorlandslagets Förbundskaptener Michaela Jonsson Lindblad och Elina Lineruth planerar för hösten med ytterligare förberedelser inför säsongen 2021.
 
I samband med Junior & Masters SM på Rocksjön den 5-6/9 kommer även seniortävlingar att genomföras.
 
Conny Edholm och Alva Johansson, Förbundskaptener för U16-landslaget, informerar kort om en landslagssäsong som inte blev av.
 
Slätvattenkommittén Bredd kompletterar tidigare information med anledning av den corona-anpassade tävlingsverksamheten som nu drar igång.
 
ECA har beslutat att EM i maraton avgörs i Györ, Ungern 1-4/10. Maratonlandslaget avser att representera Sverige och inför det ges förhandsinformation.
 
Till alla er som ska delta i nationella slätvattentävlingar 2020, läs viktig info från Slävattenkommittén Bredd!
 
Maratonlandslaget bjuder in till ett landslagsläger i sommar och kommer nu ut med en ny reviderad verksamhetsplan utifrån Corona. Ett preliminärt EM i oktober och Ungern står fortfarande kvar i den internationella kalendern.
 
12345678910...>>


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: info@kanot.com

Se all info