Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

I samarbete med SOK kommer fyra kanotister som ingår i SOKs program delta på U23 EM i Belgrad.
 
Masters-SM i sprint planerade att köras i Nyköping 18-19/6 nu flyttas dock arrangemanget till Jönköping och Höstregattan.
 
Inför helgens uttagningstävlingar vid Örebro Black River Games ges nu förhandsinformation ut kring de kommande världscupsuttagningarna.
 

Örebro Black River Games

(2022-04-11 15:52)
Inbjudan till Örebro Black River Games den 14/5 ligger nu ute och det bjuds förutom på säsongspremiär i Maraton och SUC, även på nya tävlingsformer!
 
Tisdag kl 20 blir det en digital träff med nya teamet bakom Ungdomslandslaget.
 
Inbjudan och information om CPH Spring Regatta 2022 Bagsvaerd.
 
Landslagsinformations möte senior: 5/4 kl 20:30
 
I helgen genomfördes två läger för Röda tråden junior i strålande solsken. Tjejerna var i Malmö och killarna i Halmstad för att träna besättning & teknik. Det blev 5 pass där fokuset var teknikutveckling, besättning och att utveckla aerob kapacitet.
 
Digitalt informationsmöte 3:e mars kl 20 om det nya Elitcentret i Jönköping och ansökan till högskolan.
 
Junior och Ungdomslandslagens sidor är uppdaterade med aktuell information avseende 2022 efter kaptensträffarna.
 
Ungdomslandslaget i Sprint söker en ny Förbundskapten inför säsongen 2022. Intresserad? Läs annonsen och skicka in din ansökan senast 1 mars.
 
Under februari kommer kaptenerna för ungdoms, junior och seniorlandslagen inom sprint och maraton hålla digitala informationsträffar om den kommande säsongen.
 
Juniorlandslaget i Sprint söker en ny Förbundskapten. Ett spännande och roligt uppdrag med fokus på att förbereda och leda laget i samband med JNM och JVM. Sista ansökningsdag är satt till 10 januari.
 
Efter att besättningsregattan i Katrineholm som årets sista sprinttävling avslutade säsongen 2021 passar ansvariga för Juniorlandslaget på att kortfattat summera och tacka för detta år med juniorlandslaget.
 
Den slutgiltiga truppen som ska representera Sverige vid VM i Maraton i Rumänien är nu uttaget, efter helgens SM-tävlingar i Södertälje.
 
12345


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@kanot.com

Se all info