Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Till alla er som ska delta i nationella slätvattentävlingar 2020, läs viktig info från Slävattenkommittén Bredd!
 
Maratonlandslaget bjuder in till ett landslagsläger i sommar och kommer nu ut med en ny reviderad verksamhetsplan utifrån Corona. Ett preliminärt EM i oktober och Ungern står fortfarande kvar i den internationella kalendern.
 
Förbundskaptenerna för J-laget i Sprint, Michaela Jonsson Lindblad och Elina Lineruth, informerar om juniorverksamheten med anledning av coronaviruset.
 
Maratonlandslaget går en spännande säsong till mötes med ett VM i Norge som huvudmål! Förbundskapten Danny Hallmén informerar om vad som gäller inför säsongen.
 
Ungdomslandslaget (U16) i Sprint söker nu en efterträdare till Jennie Halvardsson som avslutar det kaptensuppdrag hon delat med Conny Edholm de senaste åren. Intresserad? Skicka in en intresseanmälan senast 12 december!
 
Tävlingssäsongen 2019 är avslutad. Slätvatten Bredd önskar få in synpunkter på årets säsong som ett led i att förvalta, vässa och utveckla verksamheten. Tyck till!
 
Fjolårssuccén "Mötesplats Mullsjö" kommer (såklart!) tillbaka 2019. Från fredag kväll den 25/10 till tisdag den 29/10 bjuds det in till toppenbra träning, värdefull utbildning och härligt häng med bra gemenskap.
 
Redan nu blickas det framemot en spännande tävlingssäsong 2020, därför denna påminnelse om att arrangörssugna klubbar ska komma in med intresseanmälan/sanktionsansökan till Slätvatten Bredd senast den 1 oktober.
 
Fullt besättningsös i Katrineholm hela helgen - tyck till om tävlingen!
 
En av säsongens givna höjdpunkter väntar i helgen när Besättningsregattan avgörs. I år dessutom med plusmeny, extra allt, grädde på moset när senioreliten deltar i kampen "Mästarhelgen"
 
Det är hög tid att nominera just din vinnare till "Årets Ungdomsledare" samt "Årets SUC/JUC-arrangör"! Visa din uppskattning - det är enkelt.
 
En stor nationell regatta kördes återigen på Hjälmsjön i Örkelljunga! I vanlig ordning - tyck till om tävlingarna.
 
SUC/JUC-tävlingarna splittrades i lördags upp i två regionala tävlingar. Utvärdera tävlingen och bidra till att utveckla tävlingsverksamheten.
 
SUC/JUC-tävlingarna gjorde stopp i Lidköping - tyck till om tävlingarna!
 

Utvärdering Sprint-SM

(2019-07-21 12:00)
Sex härligt intensiva dagar är till ända i Nyköping och Sprint-SM 2019 avslutat, berätta vad ni tycker och hjälp till att utveckla tävlingsverksamheten.
 
12345678910...>>


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: info@kanot.com

Se all info