Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Här publicerar vi nyheter specifika för grenarna Sprint och Maraton. Ett tips är att klicka på stjärnan till höger för att prenumerera på nyheter som läggs ut. Du får då ett mail till angiven e-postadress varje gång en nyhet läggs upp.  

Klubbar och landslagsaktiva behöver inför varje säsong få information om aktuella egenavgifter för att kunna planera och budgetera så bra som möjligt. Därför informerar Slätvatten Elit nu om egenavgifter inför säsongen 2021.
 
Nu finns 2021 års uttagningskriterier presenterade för samtliga landslag.
 
Under andra halvan av februari kommer tre omgångar med "Landslaget informerar" att hållas i syfte att presentera mål, syfte, uttagningskriterier och uttagningstävlingar inför säsongen 2021.
 
Kanotförbundet söker nu ersättare till rollen som Förbundskapten för Juniorlandslaget i Sprint. Sista ansökningsdag är satt till 1 mars.
 
Förbundskaptenerna för Juniorlandslaget har valt att kliva av sina uppdrag p.g.a. olika personliga anledningar. Förbundet har inlett arbetet med att fylla luckorna i organisationen.
 
I arbetet med att tydliggöra en råd tråd genom elitverksamheten önskas synpunkter och tankar från klubbar för att bidra till en så bra och genomtänkt verksamhet som möjligt när det väl drar igång den 1 oktober 2021.
 
U23-upptakt, Seniorupptakt och Juniorläger inom Sprint samt Maratonlandslagsläger är fyra aktiviteter som ställs in p.g.a. att hårdare coronarestriktioner införs regionalt.
 
Under sista delen av året arrangerar maratonlandslaget en träningshelg och ett veckolångt träningsläger på snö.
 
Nu är det dags för utvärdering av tävlingssäsongen 2020.
 
Inför säsongen 2021 bjuder Juniorlandslaget in aspirerande juniorer, tränare och föräldrar till en digital infoträff onsdag den 30 juni, välkomna!
 
Tid för sanktionsansökan går normalt ut den 1 oktober. Med anledning av den förskjutna säsongen förlängs tiden till 11 oktober.
 
Juniorlandslaget (Sprint) har tagit ut en träningstrupp inför 2021.
 
Juniorlandslaget i Sprint får en till stora delar ny ledarstab runt sig för 2021. En säsong som inleds redan under hösten 2020 med ett par samlingar i Sverige.
 
Det kommer in en del frågor inför Besättningsregattan i Katrineholm den 26-27 september. Därför informerar Slätvatten Bredd nu om vad som gäller.
 
Seniorloppen under tävlingarna på Rocksjön helgen 5-6 september kommer att köras på lördag och söndag.
 
12345678910...>>


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0155209080
E-post: info@kanot.com

Se all info