Hoppa till sidans innehåll

Besättningsläger och Tränarutbildning på Höstlovet!

19 SEP 2017 12:57
På höstlovet arrangeras ett besättningsläger för 13-18 år i Katrineholm, parallellt genomförs även en tränarutbildning. Preliminäranmälan senast söndag 24/9!
  • Skapad: 19 SEP 2017 12:57

Det kommer att arrangeras ett besättningsläger i Katrineholm från torsdag den 2 nov med samling på eftermiddagen och man är välkommen att ansluta senare om man vill. Lägret pågår till lunch söndag den 5 november.

Målgrupp är alla som är 14-18 år och tränade för två pass om dagen samt klarar tävlingskanoter. Du eller din klubb måste vara införstådda med att man troligen måste köra dit K2/K4, beror på antalet anmälda såklart. Det behövs fler ledare än jag och Jennie för att det ska bli av. Så några till tränare behövs som hjälp.

Sen är det också tänkt att vi kan hålla en besättningskurs för tränare/aktiva samtidigt från fredag eftermiddag till söndag lunch. Där vi går igenom teori och samtidigt är med på alla paddelpass (blir kursen av behövs inga extra tränare som hjälp).

Boende är på campingen bredvid kanotklubben. Frukost och mellanmål fixar vi själva, lunch och middag levererar en cateringfirma.

Pris för allt är ca 1000-1200 kr, beroende när du kommer.

Anmäl dig till preliminärt senast på söndag den 24 september (så vi vet att det blir av då många eventuellt gör annat på höstlovet) så jag kan boka rätt antal stugor, kolla kanoter m m och avboka senast söndag den 15 oktober tack! Först till kvarn gäller.

Hälsningar

Conny Edholm

This is a mailto link

070-438 67 03

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info